Ana Sayfa
Haydarlı Köyü Piknikte Buluştu
31 Mayıs 2011 Salı 00:13
Görele Haydarlı Köyü Derneği düzenlediği piknik organizasyonu ile üyelerini ve hemşerilerini buluşturdu.

Haydarlı Köyü Derneği'nin organize ettiği piknik 28 Mayıs 2011 Cumartesi Kemerburgaz’da Bağcılar Belediyesinin tahsis ettiği mesire alanında sabah saatlerinde kahvaltıyla başladı,program akşam saat 21:00’a kadar devam etti. Havanın kapalı olmasına rahmen katılımın yüksek olduğu organizasyondan herkes mutlu ayrıldı.


Dernek başkanı Oğuz Keskin piknik ile ilgili yaptığı açıklamada ;‘’günler öncesinden tarihini belirlediğimiz programımızda meteorolojinin hava raporuna göre hafta sonu sağnak yağışlı olmasına rağmen  yönetim kuruluyla yaptığımız istişarede aldığımız karar ‘yağmur yağsa ’da imeciye devam bu bahçe kurtulacak’ dedik ve pikniği ertelemekten vazgeçtik. Programımızın başladığı andan, bitene kadar İstanbul un genelinden yağış haberi aldık,bulunduğumuz bölgeye şansımıza yağmur yağmadı. Yöresel sanatçılarımızın ezgileriyle misafirlerimiz memleket hasretlerini bir günde olsa  giderdi, bu vesile ile başta ;

Bağcılar Belediye başkanı sayın Lokman Çağırıcı’ ya bizlere mesire alanını tahsis ettiği ve gün boyu tam teşekküllü ambulans ve sağlık ekibini  bulundurduğu için , Ses sistemi ile kemençe için Mustafa Keskin'e , Zurna ve davulda Hayrettin Yılmaz ve Mehmet Keçeci'ye , Hukuk daire müdürü Sami Keskin’e , Yeşil Görele Turizm’e , Görele Seyahat’e ,  Beysan Gıda Yönetim kurulu başkanı Bora Yılmaz ’a , derneğimize maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese ve bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimiz ile köy halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ‘’ dedi.

Görele Haydarlı Köyü Derneği üyeleri gönüllerince eğlendiler.



Etiketler : Haydarlı, Köyü, Piknikte, Buluştu,


Bu Haber Toplam 7253 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: