Ana Sayfa » Siyaset
Hasan Turan: Giresun Bizim Sevdamız
13 Mart 2015 Cuma 00:42


 Giresun milletvekili aday adayı Hasan Turan Giresun'daki yoğun çalışmalarının ardından yine Giresun adına bazı çalışmalar yapmak üzere İstanbul'a gitti.

7 Haziran 2015 genel seçimleri için Giresun'dan milletvekili aday adayı olan Hasan Turan köy kent demeden yoğun bir çalışma yaptı. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Turan Giresun Günleri hazırlıkları ve Afyon'daki Giresun Şehitliğini  düzenleme çalışmaları için İstanbul'a gitti.

 

Giresun'daki aday tanıtım çalışmalarında Giresun'un bütün ilçelerini ziyaret eden Turan köylere de çıkarak yoğun bir çalışma yürüttü. Giresun'daki STK ve basın kuruluşlarını, meslek odalarını, dernekleri ve kanat önderlerini ziyaret eden turan gördüğü ilgi ve destekten çok mutlu olduğunu söyledi. Özellikle köylerdeki vatandaşların gösterdiği samimi ve doğal sevgiden oldukça etkilendiğini belirtti.

 

Giresun bizim sevdamız diyen Turan, Afyon İscehisar'daki Giresun şehitliğinin yeniden düzenlenmesi çalışmaları için Afyona gideceğini söyledi. Turan; " Giresun'a, hemşerilerime ve medeniyet tasavvurumuza hizmetkarlığı her türlü durum ve şartlarda devam ettireceğim. Bunun için tanımlanmış bir makama ihtiyacım yok, Giresun sevdamız her platformda devam ediyor. Afyon'daki Giresun şehitliğimizin genişletme ve düzenleme çalışmaları için yetkililerle önceden planlanmış çalışmaların başlatılması için İscehisar kaymakamı ile görüştüm. Şehitliğimize  Giresun temalı görsellerle donatılmış  bir cevre düzenlemesi yapmak, gelen ziyaretçileri ağırlayacak kapasitede genişletmek ve peyzaj çalışmaları yapmak için İscehisar'a gideceğim. İnşallah şehitlerimizin şanına uygun bir çalışma olur. Bu tür işleri yaparken aldığım manevi haz her şeyin üstünde" dedi.

 



Etiketler : Hasan, Turan:, Giresun, Bizim, Sevdamız,


Bu Haber Toplam 7403 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: