Ana Sayfa » Siyaset
Hasan Ekmen Milletvekili Aadayı
23 Eylül 2015 Çarşamba 16:54


 HASAN EKMEN MİLLETVEKİLİ ADAYI

18 Eylül 2015 Cuma günü kesinleşen milletvekili aday listelerini YSK’ya veren Ak Parti, İstanbul 1. Bölgeden iki Giresunlu aday gösterdi. 12. Sırada yer alan aday Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, 27. Sırada yer alan aday ise Hasan Ekmen oldu.

Ak Parti Üsküdar İlçe teşkilatında yıllarca Teşkilatlanma Başkanlığı yapan Ekmen, 2009-2014 döneminde Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı. Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Yeniköy köyünden olan Ekmen, Giresun Dernekler Birliği, Giresun Federasyonu ve Giresun Vakfının yönetim kurullarında çeşitli görevler aldı. Hasan Ekmen, uzun yıllar ilçesi Çamoluk’un “Çamoluk Yarımlaşma ve Kültür Derneği” isimli en büyük STK’sında Genel Sekreterlik ve Başkan yardımcılığı yaptı. İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Hasan Ekmen, evli ve bir kız çocuk babasıdır.

                 Haber: Mustafa Bayındır

                



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 9330 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: