Ana Sayfa » GİRESUN
Hamdi Yıldız İçin İftar Verildi
09 Eylül 2010 Perşembe 10:27
Yağlıdere Akdarı köyünde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kuveyt Türk Hazine Müdürü Hamdi Yıldız için İstanbul'da iftar verildi.

31 Temmuz 2010 tarihinde silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybeden, Kuveyt Türk Evkaf Finans Kurumu, Para Piyasaları ve Hazine Müdürü Hamdi Yıldız için iftar yemeği verildi.  Hamdi Yıldız’ın ağabeyi Gençağa Yıldız tarafından verilen iftar yemeğine yoğun bir katılım sağlandı.

İftar yemeğinden önce dualar yapıldı. İftar yemeğine, Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil Kütük, Yağlıdereliler Derneği Başkanı Mehmet Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuveyt Türk Evkaf Finans Kurumu, Genel Müdür Yardımcısı Murat Çetinkaya, Ödeme Merkezinden Bilâl Yıldırım, Krediler Servisinden Erdal Özbilir, Ümraniye Şb. Müdürü Nizamettin Demir, Kapalıçarşı Şb. Müdürü İsmail Yılmaz, İMEŞ Şb. Müdürü Serhat Özdemir, Güneşli Şb. Müdürü Ahmet Özel ve Yenibosna Şb. Müdürü Salih Öter ile aile yakınları, komşuları, arkadaşları ve sevenleri katıldı.

 

Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük iftar davetine katılan Hamdi Yıldız'ın iş arkadaşları ile yakından ilgilendi.

Sevgili kardeşimiz Hamdi Yıldız’a bir kere daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.



Kaynak: Halil Kütük Etiketler : Hamdi, Yıldız, İçin, İftar, Verildi,


Bu Haber Toplam 8283 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: