Ana Sayfa » Güncel
Halil Kütük İl İl Gezdi Davet Etti
14 Mayıs 2012 Pazartesi 21:45
Giresun Dernekler Birliği (GDB) kurucu Başkanı Halil Kütük, İl İl gezerek Vali ve Belediye başkanlarını Feshane Giresun Günleri'ne davet etti.

HALİL KÜTÜK, GİRESUN GÜNLERİ’Nİ İL İL ANLATIYOR.

Yağlıdereliler Derneği, Giresun Dernekleri Birliği ve Giresun Federasyonu Kurucu Başkanı Halil Kütük, sessiz sedasız Giresun için koşturmaya devam ediyor. İl il, Giresun Günleri’ni anlatıyor. Yetkilileri Giresun Günleri’ne davet ediyor.

Türkiye’mizin tüm illeri için yapılan özel bir kültürel çalışmanın içinde yer alan Halil Kütük, bu yoğun çalışmaları esnasında bile her fırsatta Giresun için ne yapabilirim, düşüncesi ile Giresun Günleri’ne destek vermeye çalışıyor.

Yapılan ziyaretler ve görüşmeler esnasında; Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Bilecik Valisi H. İbrahim Akpınar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İscehisar Kaymakamı Murat Kütük’ü Giresun Günleri’ne davet etti.

Davet esnasındaki bazı temenniler;

Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Giresun Valisi Sayın Dursun Ali Şahin arkadaşımdır, kendisine selamlarımı iletiniz” dedi.

Bilecik Valisi H. İbrahim Akpınar ise, “Giresun’a gittim, memleketinizi çok beğendim. Giresun Günleri ile ilgili davetiyeniz de bana ulaşmıştı, başarılar diliyorum.” dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “İstanbul gibi bir metropolde böylesine büyük bir organizasyonu yapmak çok büyük bir başarı, sizleri tebrik ediyorum, keşke biz de ilimizin tanıtımı için böylesine güzel işleri yapabilsek.” diye konuştu.

 



Etiketler : Halil, Kütük, İl, İl, Gezdi, Davet, Etti,


Bu Haber Toplam 7681 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: