Ana Sayfa » Siyaset
Hakan Özbay'dan "STK" Destekli Seçim Kampanyası
02 Ekim 2015 Cuma 16:03


 

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN ÖZBAY, SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 2. bölge 9. sıra milletvekili adayı Av. Hakan Özbay,seçim kampanyası çalışmalarına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyoğlu İlçe Teşkilatı ve Milletvekili adayı Av. Hakan Özbay tarafından düzenlenen basın toplantısında milletvekili adayı Av. Hakan Özbay, kendisini tanıtılarak, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

MHP Beyoğlu ilçe binası konferans salonunda yapılan seçim kampanyası tanıtım toplantısına İlçe Başkanı Murat Doğan,MHP Giresun milletvekili adayı Bora Kılıç, MHP İstanbul İl Başkan yardımcıları Osman Gür, Müjdat Öztürk, Şebinkarahisar eski Belediye Başkanı Lütfullah Akdoğan, Şebinkarahisar Sivil toplum kuruluşları platformu temsilcileri, partililer ve basın mensupları ile Hakan Özbay gönül dostları katıldı.

Kampanya açılış konuşmasını yapan MHP Beyoğlu ilçe Başkanı Murat Doğan, katılımcılara teşekkür ederek,  Av. Hakan Özbay’ın kendi ilçe teşkilatında yönetim kurulu Başkan yardımcısı olarak çalıştığını, çalışmalarından çok memnun kaldıklarını milletvekili adayı olarak başvuru yapmasına sevindiklerini belirterek, Milletvekili adayı olarak karşımızda Allah yolunu açık etsin İlçe teşkilatı olarak yanındayız ” dedi.

ÖZBAY;’’MHP HER ZAMAN SIĞINACAK BİR LİMAN’’

Ülkeye ve millete hizmet etme anlayışı ile milletvekili adaylığına başvurduğunu söyleyen Av. Hakan Özbay, Sivil toplum kuruluş temsilcilerinin bulunduğu aday tanıtım toplantısında, STK’dan yoğun bir destek alarak seçim kampanyası çalışmalarına başlamış oldu.

Av. Hakan Özbay, kendisini tanıtarak yaptığı konuşmada, öncelikle beni destekleyen herkese ve organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Herkese selam ve saygılarımı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olması için hep beraber omuz omuza çalışacağız.

MHP 46 Yıllık bir parti olup, temelli olan Türk-İslam ülküsü davasının kökeni milletimizin insanlık hayatında var olduğu bölge olan Orta Asya’dan başlar. Türk milletinin islamiyet ile şereflenmesi öncesi ve sonrasında başlayan ve devam eden Türk devlet geleneklerinin tamamı bizim partimizin siyaset anlayışında korunmuştur. Bizler geçmişten bugüne kadar hiçbir zaman ne faşist ne de ırkçı olmuşuzdur. Bizler ocaklarımızda, ilçe teşkilatlarımızda Anadolu’yu bizlere gönüller fethederek yurt yapan Anadolu erenlerinin Gazi Dervişlerinin yolundan giden ülkü erleriyiz. Bu topraklarda binlerce yıldır etle tırnak misali kardeşçe yaşayan Türk milletinin gücünü azaltmak isteyen, milletimizi uluslararası güç devrelerinin operasyonları ile ayrılık siyasetleri güderek bölmek isteyenler karşısında MHP her zaman sığınacak bir güvenli bir liman olduğu için bu partide hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Aday olduğumuz parti teşkilatı ile birlikte alt yapı çalışmalarını bitirerek etkin ve verimli bir şekilde seçim kampanyası çalışma programımız hazırdır. Tüm Sivil toplum kuruluşlarından, parti teşkilatlarından ve herkesten desteklerini rica ediyorum, dedi.

Yapılan destek konuşmalarından sonra basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Av. Hakan Özbay, desteklerinden ve katılımlarından dolayı dostlarına ve parti teşkilatına teşekkürlerini sundu.

ŞEBİNMEDYA-Sadi Toygar

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hakan, ÖzbayAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7522 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: