Ana Sayfa » İlçeler
Güven Son Yolculuğuna Uğurlandı
08 Ağustos 2016 Pazartesi 19:26


 ESPİYE HABERLERİ

 

Güven Son Yolculuğuna Uğurlandı

      İsmail Kadri Güven Son Yolculuğuna Uğurlandı.  Espiye İlçe Esnaflarından C.H.P Eski İlçe Başkanı, İlçemizin Yetiştirdiği Bir siyaset adamı Olan İsmail Kadri Güven vefat etti.

   Bir süredir rahatsız olan İsmail Kadri Güven’in ani Ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Güven in cenazesi Ulu camiinde öğle kınlan cenaze namazından sonra Çam mahallesinde ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 Güvenin cenaze törenine, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir Giresun Belediye Başkan yardımcısı Hayati Tökez, CHP  İl Başkan Yardımcısı Mustafa Durukan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, , CHP ilçe Başkanı İbrahim Akgün, CHP Espiye ilçe yönetimi, CHP ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

   CHP Espiye İlçe Başkanı İbrahim Akgün, mücadelenin her alanında birlikte olduğumuz değerli dostumuz siyaset arkadaşımız, dava arkadaşımız, İsrail Kadri Güven'i zamansız kaybettik. Acımız çok büyük. Cumhuriyet Halk Partisine ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Yeri zor doldurulacak bir dostu. Güle güle kardeşim. Yerin aydınlık mekânın cennet olsun” dedi.  

Merhum İsmail Kadri Güven’e Allah’tan Rahmet, Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı Diliyoruz. (FİKRET BIYIK )

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 13874 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: