Ana Sayfa » Dernekler
GÜDEF 14 YAŞINDA
03 Haziran 2020 Çarşamba 01:01


 GÜDEF 14 YAŞINDA

İstanbul’da bulunan derneklerin üst kuruluşu olan ve 14. Yaşına giren GÜDEF, zorlu bir çalışmanın ardından 7 il derneğinin bir araya gelmesi ile 29 Mayıs 2007’de kuruldu. Kurulduğu günden bugüne birçok başarılı işlere ve ilklere imza atan GÜDEF, İstanbul’da bulunan birçok Konfederasyonunda kurucuları arasında yer aldı. 2018 Mayıs ayında yeni yönetim kurulu ile Geleceğe yolculuk projesi başta olmak üzere, İstanbul’da başarılı bir tanıtım günleri düzenleyen GÜDEF Gümüşhane ile İstanbul arasında köprü oldu.

Son günlerde yaşanan Covid-19 pandemi sürecinde de hemşerilerini yalnız bırakmayan GÜDEF yaklaşık 800 Gümüşhaneli aileye yardım ulaştırarak yeni bir başarıya imza atmış oldu.

14. Kuruluş Yıldönümü mesajı yayınlayan GÜDEF başkanı Vahit OLGUN “İstanbul’da bulunan 140 derneğimizin çatı kuruluşu olan federasyonumuz, İstanbul’umuzun fetih günü kurulmuş olması dolayısıyla, fetih coşkusu ve kuruluş coşkusunu birlikte yaşıyor olmaktan dolayı mutluyum. Yoğun bir çalışma sonucunda 7 il derneğimizin bir araya gelmesi ile kurulan federasyonumuz, İl, İlçe, Belde ve köy derneklerimizden oluşan 140 üye derneğimizle büyük bir aile olmuştur. Daha öncede başkanlığını yürüttüğüm federasyonumuz, son yıllarda başarılı işlere imza atmaktadır. Bu işler büyük bir aile olmamızın bir sonucudur. Hedefimiz İstanbul’un her ilçesinde bulunan hemşerilerimize ulaşmak, Gümüş şehrin altın kalpli insanları olarak Gümüşhane’mizin adına yaraşır bir fert olarak diğer hemşeri gruplarına örnek olmaya devam etmek ve Diğer illerdeki derneklerimizle uyum içerisinde örnek çalışmalar yapmaktır. Türkiye genelindeki hemşerilerimiz ile güç birliği adına konfederasyon altında daha büyük bir kuruluşun adımlarını atmaktır.

Federasyonumuzun kuruluşunda emeği geçen dernek başkanlarımıza, kurucular kuruluna, 13 yıldır hizmet eden federasyon başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, büyük bir aile olmamız için üye olan ve bugüne kadar gayret sarf eden tüm dernek başkanlarımız ve yönetimlerine, çalışmalarımızı her daim hemşerilerimize ulaştıran basın kuruluşlarımızın kıymetli çalışanlarına ve özellikler tüm çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Gümüşhaneli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Federasyon ve derneklerimizden, başta Niyazi BAŞ başkan olmak üzere vefat eden tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerimize Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.

Bizlerde 14. Yaşına girmiş olan GÜDEF’in (İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu) kuruluş yıldönümünü kutluyor ve başarılı nice çalışmalarının devamını diliyoruz. 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 4312 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: