Ana Sayfa » Belediyeler
Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel Şehit Ailesini Ağırladı
10 Eylül 2018 Pazartesi 23:27


 

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel Şehit Ailesini Ağırladı

9 Temmuz 2018 tarihinde Güce ilçesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olan Konya’nın Ilgın İlçesinden olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'nin (24) ailesi, evlatlarının şehit düştüğü topraklara geldi.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’in daveti üzerine ilçeye gelerek Güce Belediyesi, Güce İlçe Jandarma Komutanlığı ve Şehit Ali Cevizci anısına Yukarı Boynuyoğun köyünde yaptırılan şadırvanı ziyaret eden ailesi, son olarak evlatlarının şehit düştüğü Akılbaba Yaylasına çıkarak, operasyon bölgesini dolaştılar.

Evladımızı Kaybettik,  Ama Çok İyi İnsanlar Tanıdık

Şehit Babası Mehmet Cevizci evlatları kaybetmenin halen derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken; “Vatan Sağolsun, Devletimiz Varolsun. Evladımızın acısını yaşarken Giresunlu hemşerilerimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Konya’daki evimize bile 90 kişi gelerek bizleri onurlandılar. Onun yanında bugün burada bizleri ağırlamanız bizleri çok mutlu etti. Bir Ali Cevizci’yi kaybettik ancak peşinden binlerce Ali Cevizci yetişiyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

Şehit Ali Cevizci’nin Ailesi ve 4 Aylık Mehmet Akif Bize Emanettir

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’de yapmış olduğu açıklamada; “ Bu aziz Vatan toprakları için kan akıtan, can veren şehidimizin evladı Mehmet Akif ve ailesi bizlere ve bu güzel memleketimize emanettir. Burada olduğumuz sürece her zaman şehit ailemizin yanında olmaya devam edeceğiz. Aziz Şehidimiz Ali Cevizci başta olmak üzere, tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum” dedi.

Her yıl Bu Topraklara Gelmek İstiyorum

Şehit Ali Cevizci’nin eşi Sümeyye Cevizci’de hayat arkadaşını çok erken kaybettiğini onun anısına her yıl bu topraklara geleceğini belirtirken; “Gerçekten Güceliler olarak bizleri çok onure ettiniz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Erdal Avcı

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7642 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: