Ana Sayfa » Spor
Görelespor İçin Tek Yürek Oldular
06 Şubat 2018 Salı 23:32



Gorelespor Icin Tek Yurek Oldular


31 Martta Istanbulda yapilacak olan Gorelespor gecesi oncesinde son detaylari konusan Gorele sevdalılari her zaman ki gibi buyuk bir dayanisma ornegi sergileyerek yine taşın altina hem ellerini hem de yüreklerini koydular.

Bölgesel Amatör Liğde (BAL) 4. Kümede mücadele eden Görelespor için mali destek arayışları sürüyor. Daha önce hem Görele hem de İstanbul’da yapılan yapılan görüşmeler neticesinde İstanbul genelinde Görelespor için bir gece düzenlenmesi gündeme gelmiş ve bu konuda son kararı vermek ve düzenlenecek gecenin detaylarının konuşulduğu toplantıda gecenin 31 Mart Cumartesi akşamı düzenlenmesi karara bağlandı.

Toplantı öncesi konu hakkında bilgilendirme yapan İşadamı Mustafa Öner her ne kadar Görele’de uzakta olsak bile hala ilk günkü heyecanla kendi memleketlerine her konuda katkı sunmayı bir görev bildiklerinin altını çizdi. Öner ayrıca yapılacak dayanışma gecesinin tabana yayılmasını amaçladıklarını belirterek tüm Göreleli dostları bu gece için destek vermeye davet etti

Giresun Federasyonu Mehmet Kuğu ise gece hakkında yapmış olduğu konuşmasında Görelesporun bir marka olarak hala ilk günkü gibi karşılarında durduğunu ifade ederek bir şehrin bir kentin sadece yerel kültürü ile değil aynı zamanda sportif başarıları ile de ön plana çıktığını söyledi.

Görelespor Kulüp Başkanı Osman Usta ise Görelespor camiası olarak yeni bir sayfa açtıklarını ve Görelesporu daha ileri götürmek ve başarılarına yenilerini katmak için kolları sıvadıklarını ifade ederek BAL Liğinde olmasına rağmen bir kulübün gerek deplasman gerek tesis gerekse personel açısından oldukça yüklü maliyetleri karşılaması gerektiğini söyledi. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in yakın zamanda Görelespor için faaliyete geçirmiş oldukları tesislerin önemli bir eksikliği giderdiğinide belirterek yapılan hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

İşadamı Özden Ergül ise Görelespor için yapılacak dayanışma gecesinin en iyi şekilde gerçekleşmesi ve hayata geçirilmesi için herkesin elini taşın altına sokmasını istedi. Ergül ayrıca bu zamana kadar yapılan büyük bir eksikliğinde bulunduğunu belirterek, Görelespor’un yapacak olduğu ilk kongrede başkan yardımcısının aynı zamanda İstanbul temsilcisi de olması gerektiğinin altını çizdi. Bugüne kadar yapılan yönetim kurulu seçimlerinde İstanbul temsilcisinin olmamasının bir bakıma denetim ve bilgi eksikliğine de yol açtığını belirten Özden Ergül bu eksikliğin giderilmesi gerektiğinin önemi üzerinde durdu.


Önümüzde k haftalarda İşadamı Yunus Fevzi Öner tarafından verilecek olan kahvaltıda gece için son detayları belirleyecek olan katılımcılar aynı zamanda gecenin yapılacağı yer hakkında da nihayi bir karara varacak. Görelespor gecesi için toplantıya Giresun Federasyonu Baskanı Mehmet Kuğu, Gorelespor Kulup Baskani Osman Usta, İşadamı Mustafa Öner, Özden Ergul, Yunus Fevzi Oner, Yilmaz Tank, Yusuf Kaptanoglu, Ruhi Kavraz, Ozkan Bıcakci, Yunus Gulsoy, Özkan Ergul, ve Ruhi Oner Bay katıldılar.

Haber: Şaban Kutlu



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6266 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: