Ana Sayfa » Spor
Göreleliler istanbulda Görelespor bir araya geldiler.
04 Nisan 2018 Çarşamba 00:32




Göreleliler istanbulda Görelespor bir araya geldiler.

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in ev sahipliğinde yapılan Görelespor birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür merkezinde gerçekleşti.

62 Yıllık Görelespor gecesinde Görele’ye gönül verenler yoğun ilgi gösterirken Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, sporun birleştirici bir güç olduğunu belirterek davetlilerden büyük ilgi gördü.

Ortak buluşma noktası GÖRELESPOR

 

Tecrübeli sunucu Musa Ada’nın sevk ve idaresindeki dayanışma gecesinde konuşma yapan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görelespor ortak bir değer, ortak bir paydadır” dedi.

Görelespor Başkanı Osman Usta, dayanışma gecesi komisyonu olan heyete teşekkür ederek plaketlerini verirken komisyonda bulunan Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Görelespor Kulüp Başkanı Osman Usta,Görele dernekler federasyonu genel sekreteri ve Görele spor yönetim kuurlu üyesi Mustafa Oğuz Keskin, İşadamları Mustafa Öner, Özden Ergül, Fuat Ergül Yunus Fevzi Öner, Yılmaz Tank, Yusuf Kaptanoğlu, Ruhi Kavraz, Özkan Bıçakçı, Yunus Gülsoy, Özkan Ergül, İsak Memiç ve Ruhi Öner Bay davetlilerden yoğun alkış aldılar.

Geceye spor camiasından ünlü spor spikeri İlker Yasin, eski milli futbolcu  Ogün Temizkanoğlu, teknik direktör  Güvenç Kurtar, eski Fenerbahçeli futbolcu  Serkan Özsoy, Sarıyer spor kulüp başkanı Saffet Akkoyun, Giresunspor eski başkanı Osman Çırak Görele spor eski başkanı İlhan Tavacı ,siyasetçiler, STK temsilcileri, iş adamları, bürokratlar ve davetliler katıldı.

Gecede kemençe sanatçısı Haşim Torun ve ses sanatçısı Harun Topal kemençe ve horon eşiliğine hareketli dakikalar geçirilirlerken Türk sanat müziğinin güçlü sesi Hüner Cokuner ve fasıl ekibi  ise misafirlere güzel bir dinleti sundular.

Haber: Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7136 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: