Ana Sayfa » İlçeler
Görele'de Nebioğlu Avm Törenle Açıldı
14 Ağustos 2013 Çarşamba 14:25
Giresun’un Görele ilçesinin en büyük beyaz eşya, mobilya ve halı mağazası olarak düzenlenen Nebioğlu Alışveriş Merkezi görkemli bir törenle açıldı.

GÖRELE’DE NEBİOĞLU AVM GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Giresun’un Görele ilçesinin en büyük beyaz eşya, mobilya ve halı mağazası olarak düzenlenen Nebioğlu Alışveriş Merkezi görkemli bir törenle açıldı.
 
  Görele Devlet Hastanesi yolu üzeri Görele Anadolu İmam Hatip Lisesi yanında açılışı yapılan Nebioğlu AVM açılış törenine CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Samsun Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, daire amiri, bürokrat ve işadamı olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.
 
  Açılış konuşmasını yapan Nebioğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Turan Nebioğlu, “İlçede hizmet veren VESTEL ve BOSCH mağazalarımıza halkımızın gösterdiği ilgi ve güven bizi daha büyük hizmete ve yatırım yapmaya teşvik etmiştir. Bu nedenle bu gün burada sizlerin katılımıyla Nebioğlu AVM’yi hizmete açıyoruz. Nebioğlu AVM Karadeniz’de kendisine özgü konseptiyle ilk olma özelliği taşımaktadır. Toplam 2 bin metrekare showroom alanında dünya kalitesi standartlarında kendisini kanıtlamış olarak MERİNOS mobilya ve halı ile BOSCH beyaz eşya karaca gibi markalar hizmete sunulmaktadır. Alışveriş Merkezimizin tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allahtan diliyorum” dedi.
 
  Konuşmalar sonrası yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.
 
GİRESUN (İHA) BEKİR ÖZTÜRK 


Etiketler : Giresun’un, Görele, ilçesinin, en, büyük, beyaz, eşya,, mobilya, ve, halı, mağazası, olarak, düzenlenen, Nebioğlu, Alışveriş, Merkezi, görkemli, bir, törenle, açıldı.,


Bu Haber Toplam 12808 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: