Ana Sayfa » Güncel
Görele Kemençe ve Horon Günleri Başlıyor
05 Temmuz 2013 Cuma 05:54
Görele Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Kemençe ve Horan Günleri 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Görele'de gerçekleştirilecek.

Festivalde Cengiz Kurtoğlu, Murat Göğebakan, Murat Kekilli, Onay Şahin, Yılmaz Turan, Elifçe, Mavi Göç, Yücel Öner, Erdal Güvendi, Katip Şadi, Hüseyin Çınar, Sami Günay, Ramazan Gökdemir, Hikmet Gök, Haşim Torun, Rızacan gibi sanatçıların yanı sıra Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu, Tonya Horan Ekibi ve bir çok mahalli ve bölgesel sanatçılar sahne alacaktır.

Görele Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda Görele’nin kemençe ve horan’a doyacağını söyledi.

Şenlikte her yıl olduğu gibi Görele hemşerileriyle buluşmanın ayrı bir mutluluğunu yaşayacağını da belirten Melikoğlu, “Görele Kemençe ve Horan Günlerini her yıl ilçemizde gelenek haline getirerek, ilçemizin kültürünü her yöreye tanıtımını yaptık. Halkımızın desteğiyle birlikte göle attığımız mayamız tuttu. Her yıl belediyemiz tarafından düzenlenen Kemençe ve Horan Günleriyle halkımız kemençeye ve horana doyuyor” dedi.

5 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da açılış töreni ile başlayacak olan festivalimize tüm halkımızı bekliyoruz.



Kaynak: görele.gen.tr Etiketler : Görele, Kemençe, ve, Horon, Günleri, Başlıyor,


Bu Haber Toplam 9875 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: