Ana Sayfa » Güncel
Görele İçin Görele'de Buluştular
30 Temmuz 2015 Perşembe 14:59


 

Görele İçin Bir Araya Geldiler

Giresun’un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, İstanbul’da faaliyet gösteren Göreleli dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Giresun'un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, İstanbul'da faaliyet gösteren Göreleli dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Gecen yıl Gazze olayları, bu yıl da terör saldırıları nedeniyle Görele Kemençe ve Horon Günleri Festivali'nin iptal edildiğini hatırlatan Erener "Belediye Başkanlığı dönemimde bir festival yapmak nasip olmadı bana. Sağlık olsun. Büyük oranda piyasa borcu olan belediyemizi alt yapı, parke çalışmaları, itfaiye teşkilatı, sosyal alanların gibi birçok hizmetlerin yapımı ile belediyemizi bir kuruş borçlandırmadık. Bu yönetimle birlikte çok güzel işler başardık. Yapılacak olan projelerimizle birlikte bir yıl sonra daha farklı birGörele göreceksiniz buna emin olun. Görele Belediyesi belediye olalı böyle hizmet almadı. Bundan sonraki faaliyetlerimiz daha sıkı olacak. Çünkü Belediye Başkanı olurken de söylemiştim. Görele ile İstanbul'u kaynaştırmadan bir şeyler eksik kalıyor. Bu iş olmuyor. İşin açıkçası İstanbul'suz Görele olmuyor. Ben şuna inanıyorum ki İstanbul ve diğer illerdeki hemşerilerimizin desteğiyle birlikte Görele çok daha güzel hizmetler alacaktır. Ben emeği gecen başta Görele Dernekler Birliği Federasyonu (GÖRFED) Başkanı Birol Kardaş olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Görele Dernekler Birliği Federasyonu (Görfed) Başkanı Birol Kardaş ise, Görele'de artık karamsarlığın yerini hizmetlere bıraktığını kaydederek "Her Görele'ye geldiğimde gelişen ve değişen Görele görüyoruz. Bizler aşırı borç yüküyle devralınan bir belediyenin ilçeye ne faydası olur diye karamsar düşünürken, hakikatten mükemmel hizmetler gördük. Dernek olarak bizde elimizden gelen ne varsa ilçemize vermeye çalışıyoruz. Görele için uğraşıyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde aşamayacağımız engel yoktur. Bizler ilçe yöneticilerinin her zaman yanındayız. Onların ne isteği olursa emir telaki edeceğiz. Bundan sonraki süreçlerde Görelemiz için her daim bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber:Kaynak Giresun

 



Etiketler : Görele, İçin, Görele'de, Buluştular,


Bu Haber Toplam 11531 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: