Ana Sayfa » Dernekler
GÖRELE DERNEKLER FEDERASYONU İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
28 Aralık 2017 Perşembe 02:03



 · 

GÖRELE DERNEKLER FEDERASYONUN YIL SONU DEĞERLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİLER

Görele Dernekler Federasyonu STK temsilcileriyle Giresun Vakfının Paşabahçe’deki sosyal tesislerinde yıl sonu değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldiler.

Düzenlenen toplantıda federasyon Başkanımız Abdurrahman Ada federasyonun 2017 yılı faaliyetlerini özetlerken 2018 yılında yapılacak olan etkinlik takviminide STK temsilcilerinin Öner’ileriyle belirlendi.Bunun yanı sıra Federasyon olarak 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerinde aday olacak hemşehrilerimiz için de seçim stratejisinin belirlenmesi bu bağlamda yol haritasının belirlenmesi konusunda çalışmalara başlanılması kararı alındı.
Kadın kolları ve gençlik kolları çalışmalarına hız verilmesi gündemlerden bir diğeriydi.

Yapılan toplantıya Görelespor un yeni Başkanı Osman Usta,eski başkan İlhan Fuat Tavacı,yönetim kurulu üyesi Ali tavacı ve aynı zamanda federasyonumuz genel sekreterlik görevinide yürüten Oğuz Keskin de katıldı.Federasyon Başkanımız Abdurrahman Ada Görelesporun yeni Başkanı Osman Usta ve yönetimine başarılar diledi Şehrimizin takımı Görelespora her zaman destek olunmasını bu konuda dernek başkanlarımız ve işadamlarımızla sürekli diyalog halinde olunması gerekli dedi.

Görelespor Başkanı Osman Usta ;Görelespor ‘un zor bir süreçten geçtiğini en kısa sürede bu sıkıntıları tüm Görelelilerin yardımıyla aşacağımıza inancımız tamdır dedi.

Toplantı Dilek ve önerilerle sona erdi.
Haber:Mustafa ÖZTÜRK

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5472 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: