Ana Sayfa » Spor
GÖRELE BELEDİYESİ BAYANLAR HENTBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE KUPASINDA 2 TURA YÜKSELDİ
09 Eylül 2018 Pazar 21:50


 

GÖRELE BELEDİYESİ BAYANLAR HENTBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE KUPASINDA 2. TURA YÜKSELDİ.

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1. Tur müsabakalarında Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kulübü ile karşılaşan Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımız, rakibini 34- 22 yenerek Türkiye Kupası B grubundan 2. Tura yükseldi.

Müsabakanın bir ve ikinci yarılarında açık ara üstünlüğünü koruyan Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımız, Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kulübünü 34-22’lik skorla devirerek, Türkiye Kupasında iddiasını sürdürdü.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda müsabakayı izleyerek, Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımıza desteğini sürdürdü.

Müsabaka sonunda yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bu sezon 1. Ligde mücadele edecek olan Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımız, Türkiye kupasında da grubundan çıkarak, 2. Tura yükseldi. 1. Ligde ve Türkiye Kupalarında mücadeleci ve iddialı bir takım oluşturduk. Ben emeği gecen herkesi kutluyorum” dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6534 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: