Ana Sayfa » GİRESUN
Gönüllü Kahramanlara Gönüllü Hizmet
30 Ağustos 2017 Çarşamba 22:48


Gönüllü Kahramanlara Gönüllü Hizmet

Giresun Medya Platformu kuruluş tarihi itibari 11 yıldır gönüllü olarak Giresunlulara hizmet ederek gurbette onların gözü kulağı ve sesi oluyor.

Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar tarafından yapılan açıklamada “Son olarak yapılan etkinlikte Afyon Giresunlular Şehitliği anma programına kendi imkanları ile 10 kişilik gönüllü ekibi ile katılan Giresun Medya Platformu organizasyonu yerinde takip ederek okuyucularına duyurdular.

Giresun Medya Platformu olarak bir vizyon ve misyonumuz var. Platform yönetim kurulu ve üyeleri olarak maddi menfaat gözetmeden, sadece gönüllü olarak yaptığımız habercilik işinde hemşerilerimizin daha iyi haberdar olabilmesi ve daha etkileyici haberlerin, konuların gündeme getirilmesi için birlikte hareket ederek gündemde öne çıkan konuları kamuoyuna yansıtıyoruz.

Giresun Medya Platformu olarak yöremizin kültürel ve tarihsel kimliğini korumak, haklarına sahip çıkmak, yöreye saygın bir konum kazandırmak görev ve sorumluluğu içinde ele aldığımız konuları, yayımladığımız haberler ve fotoğraflarla, yöremizin kültürel ve sosyal etkinliklerine ilişkin bilgileri, doğru bir şekilde kamuoyuna aktarmaktayız.

Bundan dolayı Afyon Giresun Şehitliği anma törenlerine de katılarak görevimizi elimizden geldiği kadar yaptık..

Vatanına, bayrağına sadık insanlar diyarı Giresun kahramanları gönüllü olarak vatan için canlarını verirken bizlerde gönüllü olarak hizmetinizi yerine getirdik. Bu topraklar bizlere vatansa, bu şehitlerimizin sayesindedir. Vatan onlara minnettardır.

Ruhları şad, mekanları Cennet olsun “ dedi.

Sadi Toygar

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5548 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: