Ana Sayfa » Dernekler
GİRFED'in Konuğu A. B. Öğütken
24 Mart 2012 Cumartesi 19:48
Giresun Federasyonu İstanbul 2. bölge milletvekili hemşerimiz Ahmet Baha Öğütken'i ağırladı.

Yoğun ilgi karşısından, Giresunlular arasında olmaktan mutlu olduğunu belirten Ahmet Baha Öğütken daha sonra Giresunlu hemşerilerinin soru ve isteklerine cevaplar verdi.

Yurt geneli soruların yanı sıra Giresun adına sorulara da muhatap olan Öğütken’den Fındık, Turizm, Fiskobirlik, Giresunspor, Giresun Limanı ve Bulancancaklılar da yıllardır stepilize ve çamur deryası  olan yolları için yardım istediler…

Zeytinburnu Merkez binasında Giresunlularla bir araya gelen Ahmet Baha Öğütken, yoğun Giresunlu ilgisi karşısında mutlu olduğunu dile getirerek,”Sizlerin Sn.Nurettin Canikli, Sn.Mehmet Geldi, Sn.Adem Tatlı gibi Giresun’da da vekiliniz var İstanbul’da var. Ne mutlu sizlere ki en çok Giresunlu milletvekili olan bir dönem yaşıyoruz. İstanbul’un 3 bölgesinde de Giresunlu vekillerimiz var.”

HER İŞTE FİRE OLUR!

Kendisinin Feshane Giresun Günleri’nde Giresunlular ile daha yoğun bir tanışma fırsatı bulduğunu belirten Öğütken,” Bizler ülkemize, bölgemize, memleketimize hizmetler yapıyoruz.Buralara faydalı olmaya gayret sarfediyoruz.Önemli işler yapıyoruz. Ben her türlü fikre ve düşünceye saygılıyım.Hatalarımız da var.Her işte fire olur.Önemli olan kaliteli imalattır.”

SİZLERİ ANKARA’YA DA BEKLERİM

Her dalda Türkiye’nin ileriye gittiğini de belirten Ahmet Baha Öğütken,” Farklı konularda çalışıyoruz. Hemşerilerime hizmet etmekten şeref duyarım. Bizler halkımızın hizmetindeyiz. 24 saat telefonum açık Sizleri Ankara’ya da beklerim. Sizlere hizmet etmekten şeref duyarım”diye konuştu..

FARKLI KESİMLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYORUZ

İstanbul Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan,” Federasyon binamızda farklı kesimlerden herkesi ağırlamaya devam ediyoruz.Siyasi, Brokrat, STK faaliyetleri olan hemşerilerimize hizmet etmekten şeref duyarız.,Kaynaşıyoruz, tanışıyoruz, sorunlarımızın konuşulmasına zemin hazırlıyoruz.”

İstanbul’un çoğunluğunu Karadenizli ve Giresunlu olduğunu belirten Turan,” Kendi kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmak adına , yaşatmak adına irili-ufaklı etkinlikler yapıyoruz. “

GİRESUN’UN KALBİ FESHANE’DE ATIYOR

Turan, konuklarının Giresunlu milletvekili olduğunu, bu birlikteliklerin günü birlik değil, devamlı olmasını dileyerek,” 15 gün önce. vekilimiz Mehmet Geldi konuğumuzdu 6.Feshane Giresun Günlerine hazırlanıyoruz.Giresun’un kalbi Feshane ‘de atıyor. Feshane Giresun Günleri derneklerin desteği ile oluyor.Bu yıl 4 güne çıkardık.Birinci gün Taksim Meydanında etkinliğimiz olacak”diye konuştu..

GİRESUN DERNEKÇİLİKTE ÇAĞ ATLADI

Giresun Dernekler Birliği 2.Başkanı Halil Kütük,”Sadece yurdumuzda değil, yurtdışında da faaliyetlerimiz var. İki dakika önce GDB Başkanı İhsan Yüksel Fas’dan aradı. Moritanya’ya gidiyor..Giresun dernekçiliği 20 yılda çağ atladı.Güzel işler yapıyoruz. Esasında daha işin başındayız  ama çok hızlı yol aldık” dedi….

TOPLANTIYA YOĞUN İLGİ VARDI.

Toplantıya katılanlar arasında Recep Dönmez, Mustafa Eren, Abdullah Akgün, Ömer Uygun, Mustafa Durmuş, Coşkun Toraman, Mustafa Abidinoğlu, Metin Ruşen, Naci Hıdır, Sebahattin Kayas, Nuri Yılmaz, Yalçın Rulman, Mehmet Hayta, Zeki AL, Yücel Kısa, Salih Kılıç, Necdet Tozoğlu, Nedim Toraman, Hüseyin Şimşek, Işılay Fatma Hartama, Erol Yıldız, Ünal Hartamacı, Yaşar Güner, Mustafa Koca, Aydın Kömürcü, Mehmet Köse, Serbay Sevindi, Haldun Keskin, Temel Bilecen, Ercan Henden, Uygun Hekim, Akın Bebek, Remzi Aydın, Ahmet Kabasakal, Reha Beyoğlu, Atilla Akarsu hazır bulundular…..

Toplantıya Dernek Başkanları, yöneticileri, Topal Osman Ağa Film ekibi TV (CİNE 5  ve KAÇKAR ) ve basın mensupları katıldılar.



Kaynak: Giresunhaberal.com Etiketler : GİRFED'in, Konuğu, A., B., Öğütken,


Bu Haber Toplam 8268 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: