Ana Sayfa » Spor
Giresunspor'a Destek Çağrısı
22 Eylül 2011 Perşembe 08:32
Giresunspor kayyum heyeti Başkanı Cengiz Cindemir taraftarlara seslenerek destek istedi.

Cindemir yaptığı açıklamada, Giresun halkından yeşil-beyazlı kulübe daha fazla sahip çıkmasını ve tribün desteğiyle birlikte Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi maçını en iyi şekilde atlatıp üç puana sahip olmak istediklerini söyledi.

En büyük korkularının futbolcuların yaşayabileceği sakatlıklar ve cezalı duruma düşmeleri olduğunu, bu durumda Giresunspor'un sıkıntı yaşayabileceğini dile getiren Cindemir, şunları kaydetti:
''Maddi ve manevi sıkıntılar yaşadık ve bu nedenle transfer yapamadık. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz çok sabırlı. Biz de kayyum heyeti olarak elimizden geldiğince çalışıyoruz. Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve Giresun halkı, Giresunspor'a sahip çıkıyor. Taraftarımızdan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında tribünlerin tamamını doldurmalarını istiyorum. Giresunlunun gücünü herkese göstermeli. Bildiğiniz gibi bilet fiyatlarını vatandaşlarımızı stada çekebilmek için neredeyse geçen senenin yarısı olacak şekilde düşürdük. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasındaki amacımız sahadan galibiyetle ayrılmak.''

Yeşil-beyazlı kulübün imkanları doğrultusunda futbolculara ödeme yaptıklarını ifade eden Cindemir, şöyle devam etti:
''Futbolcuları mağdur duruma düşürmüyoruz. Ancak bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Çünkü geçen seneden alacakları ve bu seneden peşinatları var ama tekrar söylüyorum kalıcı gelirlerle, kampanyalarla ve Giresunspor'u sevenlerin çabalarıyla bu sıkıntıları aşacağız'' diye konuştu.

Cindemir, kulüp hesaplarının oluşturulan bir heyet tarafından incelenmeye başlandığını ve bunun normal bir durum olduğunu vurgulayarak, ''Denetleme heyetinden, Vali Dursun Ali Şahin aracılığıyla yardım istedik. Bütün hesapların incelenmesini şişirilmiş borçlar veya ödendiği halde ödenmemiş görünen borçlar varsa tamamını bir rapor halinde bize sunacaklar. Bu sayede önümüzü daha rahat görme imkanı bulacağız. Düzgün işler yapıldığı zaman denetlemeden çekinmemek lazım ve sık sık denetlemek gerekir. Kamuoyuda bu hesapları en şeffaf haliyle öğrenecektir'' dedi.


Kaynak: yenitirebolu Etiketler : Giresunspor'a, Destek, Çağrısı,


Bu Haber Toplam 8933 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: