Ana Sayfa » Spor
Giresunspor Yücel İldiz’e Emanet
13 Kasım 2016 Pazar 22:51


 Giresunspor Yücel İldiz’e Emanet

 

Yeşil-beyazlılar hoca tercihini bu ligin deneyimli isimlerinden biri olan Yücel İldiz’den yana yaptı.


Giresunspor Yücel İldiz’e Emanet

Yeşil-beyazlılar hoca tercihini bu ligin deneyimli isimlerinden biri olan Yücel İldiz’den yana yaptı

Giresunspor, teknik adam Mustafa Kaplan’dan boşalan göreve Yücel İdiz’i getirdi. Çarşamba gününden itibaren yeni hocayı belirleyebilmek için mesai harcayan Giresunspor yönetimi, aradığı ismi bularak Yücel İldiz’de karar kıldı. Son olarak geride kalan sezonda TFF 1. Lig’de şampiyon olan Kardemir Karabükspor’u çalıştıran İldiz ile tüm konularda anlaşmaya vardıklarını ifade eden Başkan Mustafa Temel Bozbağ; “Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Mustafa  Bozbağ ve idareciler, yeni teknik adam ile şehre gelecek. Yücel Hoca kendisini  resmen Giresunspor’un hocası yapacak imzayı düzenlenecek basın toplantısında atacak ve ardından yeni takımına ilk idmanını yaptıracak. 

Yücel İldiz, Kardemir Karabükspor’u iki, Malatyaspor’u ise bir kez Süper Lige çıkaran teknik adam olurken, Orduspor’un TFF 1. Lige çıktığı sezonda da takımın başında o vardı. İskenderunlu teknik adam, 63 yaşında. 

Güncelleyen/AYDIN KÖMÜRCÜ

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 8034 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: