Ana Sayfa » Duyurular
Giresunspor Sevdalıları Buluştu
29 Ağustos 2011 Pazartesi 18:52
Giresunspor'un eski Başkanı Osman Çırak, eski As Başkan Cevat Korkmaz'ın doğum yeri olan Tirebolu Karademir Köyünde düzenlediği iftarda Giresunspor'u konuştular.

İftar programı Giresunspor’un vefakar camiasını bir araya getirdi. Tirebolu Karademir (İlevür) Köyünde eski As Başkanlardan İş Adamı Cevat Korkmaz’ın Köy halkına verdiği iftar programı okunan Yasin-i Şerif, Hatim ve Mevlit Programı ile başladı. İftar ve Mevlit Programına son anda bir acil işi çıkan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin katılamazken, Giresunspor Eski Kulüp Başkanı Osman Çırak, Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Haberciler Derneği Başkanı Ethem Bakar, İleri Gazetesi Spor Yönetmeni ve Spor28 İnternet Gazetesi Sahibi Zafer Akten, Yeni Giresun Gazetesi Spor Yönetmeni Ali Akten ve Karademir Köyü halkı katıldı.

 
 
Giresunspor eski kulüp başkanı Osman Çırak iftar programında bazı açıklamalarda bulundu işte bu açıklamaların önemli kısımları “ Giresunspor bugün geldiği noktada çok düşündürücü ve üzüntü vericidir. Giresunspor kulübünü her aldığımda aldı-ya yapsın işte diyorlar. Hep yalnız bırakılıyorum. Eğer ben bu kulübü alırsam ki şuanda öyle bir niyetim yok Giresun halkının elini taşın altına koyması gerekir o zaman ben başımı taşın altına koyarım. Giresunspor’u en son aldığımda sadece bir profesyonel futbolcusu vardı, oda altyapıdan bir kardeşimizdi. Şimdi en son benim aldığım 12 futbolcusu var yani ne bıraktımsa o duruyor. Peki, ilin ileri gelenleri ben bıraktıktan sonra Giresunspor’a yani hazır kadroya ne kadar para vermişler bana ne verdiler ona bakılması lazım. Giresunspor'a yönetim arayanlar gereksiz bir sürü ismin ayağına giderken bu takıma sadece veren Osman Çırak'a haber gönderiyorlar. Takdir Giresun kamuoyunundur. Ama her şeye rağmen Giresunspor sevdam kırgınlıklarımın çok üstündedir. “ dedi.
 

Giresunspor Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya’da gündeme dair açıklamalarda bulundu Bahri Kaya “ Giresunspor kulübü ile anlaştığım günden buyana yaşadıklarım bütün ömrüme bedel, eğer elimde bir imkân olsa ve kimi başkan yaparsın denilse tereddütsüz Osman Çırak derim,  Giresunspor camiası için bu sezon çok önemli bu sezon eğer bu takım korunursa ve halk gelecek yönetime sahip çıkarsa 2 sezon sonra Giresunspor dünyaca değeri olan bir marka haline gelir. Ben Giresunspor’un menfaatlerini her zaman kendi şahsi menfaatlerimin üzerinde gördüm benden çok alt yapıya değer veren bir hoca daha bu kapıdan girmedi. Benim verdiğim 5 bin lira primi kendisi dağıtmış gibi lanse eden yöneticiler dururken bazı yayın organları benim alt yapı düşmanı gibi gösterilmeme alet oluyorlar. Ben Eren Tozlu’yu tecrübe kazansın dönsün dedim bakın işte ne adar doğru yaptığım ortada Eren bu yıl takıma önemli katkılar sağlayacak. Giresunspor kulübü gösterildiği kadar borcu olan ve batakta bir yer değil, eğer iyi bir yönetim gelip futbolcularımıza güven sağlarsa bu takım çok ayrı ve iddialı bir duruma gelir.” Dedi.

 
Giresunspor Eski As Başkanı ve İftar programının ev sahibi İş Adamı Cevat Korkmaz ise bir teşekkür konuşması yaptı “ Buraya kadar gelen ve İftar-Mevlit programımıza iştirak eden başta Sayın başkanım Osman Çırak, Teknik Direktör Bahri Kaya ve beraberindeki gazeteci dostlara teşekkür ediyorum. Giresunspor bu badireyi kolay olmasa da atlatacaktır, bizlere bu aşamada düşecek her türlü katkıyı yapmaya hazırız, Osman Çırak eğer işin içinde olursa biz arkadaşları onun her zaman yanında oluruz.” Dedi.

Haber Fotoları : Ali Akten



Kaynak: gurbetcigiresun.eu Etiketler : Giresunspor, Sevdalıları, Buluştu,


Bu Haber Toplam 10090 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: