Ana Sayfa » Spor
Giresunspor Kongresi Ertelendi
15 Mayıs 2010 Cumartesi 19:54
Yeni Başkanını seçecek olan Giresunspor kongresinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı.Kongre Haziran ayına ertelendi.

   Giresunspor Kulüp binasında gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığı’na Candemir Sarı seçildi. Çoğunluk sağlanmasına bakılmaksızın 118 delegenin katıldığı genel kurul seçim yapılamadan sona erdi.

   Giresunspor yönetimine talip olan Osman Çırak başkanlığında tek listenin sunulacaktı'ki,Divan başkanlığına kongreye katılan 118 delegenin yarısından fazlası olan 60 delegenin imzasını taşıyan önerge sunuldu,önergede Haziran 2010 tarihinde mutlak suretle Olağan Genel Kurul yapılacağından gündemde yer alan Yönetim ve Denetleme Kurulları faaliyet raporlarının okunması ve görüşülmesi, Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin ibrası ile Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulları’nın seçimi maddelerinin gündemden kaldırılması talep edildi.

   Kongreye katılan delegenin yarısından fazlasının imzasını taşıyan önerge divan tarafından oylamaya gerek görülmeden kabul edilmesi nedeniyle Osman Çırak başkanlığında oluşturulan tek liste bu gerekceyle divana tarafından kabul edilmedi.

   Bu durumla karşılaşan Giresunspor Kulübü Başkanlığına aday olan Osman Çırak ise beklemediği bir durumla karşılaştığını ve ilk kez böyle bir olay yaşandığını söyledi. Giresunsporun Olağanüstü Kongresine CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Giresunspor delegelerinin yanısıra çok sayıda Giresunspor taraftarı katıldı.Bu sonçtan sonra şaşkınlık yaşayan taraftar sonucun biran önce gerçekleşerek Giresunsporun yeni yönetimini biran önce bulmasını beklediklerini ifade ettiler.



Kaynak: gazete28 Etiketler : Giresunspor, Kongresi, Ertelendi,


Bu Haber Toplam 7852 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: