Ana Sayfa » Güncel »
Giresunspor Belgeseli Çekiliyor
19 Temmuz 2010 Pazartesi 11:53
Bank Asya 1.Liginde mücadele veren Giresunspor'un belgeseli çekiliyor.

Mehmet YÜKSEL

Bank Asya 1.Liginde mücadele veren Giresunspor’ un belgeseli çekiliyor.  

Bank Asya 1.liginde oynayan 18 takımında belgeselinin çekildiğini ifaden Yönetmen Özlem Yılmaz, “ Çekilen belgeseller sadece sporla ilgili değil. Şehrin özel ve güzel yerlerini de içine alıyor. Ayrıca Giresunspor’ una bu güne kadar hizmet veren eski futbolcularımızla da söyleşiler yapıyoruz,” dedi.

 

 
TRT 1 Televizyonu adına dışarıdan program hazırladıklarını ifade eden Yılmaz,” Belgesellerin A ’dan başlayarak  sırasıyla 2 Ağustos tarihinden itibaren yayınlanacağını ve Bank Asya ligi başlayana kadar biteceğini,” söyledi.
 

Çekilen Giresunspor belgeselinde Belediye Başkanı, eski futbolculardan Kambur Özcan, Erol Pamuk, Kepçe Ahmet,  Futbolcu Ömer Zorlu, Nizam  Turan, Ofli Remzi, Büyük ve Küçük Horhanlar  Gazeteci Mehmet Yüksel , Sabri Bilgin, Giresunspor’a gönül veren bazı taraftarlar konuştular.
 

Ayrıca Çılgın Balıkçılar grubu ve genç Çotanaklarda gösteriler yaparken, Terzi Hüseyin yaptığı atma manileriyle programı renk kattı. Şehrin çeşitli kesimlerinden görüntüler alın ve mahalle aralarında miniklerin yaptığı maçlar görüntüye alınırken, balıkçılar guru proğram ekibine Giresun'a yakışır bir balık ziyafeti çektiler.
 

Pazartesi günü Giresun’dan ayrılacak olan Program ekibi ayrıca Giresunspor tesisinden de görüntüler alacak ve daha sonra Kızılcahamam’a Giresunspor kampına giderek orada da Hoca ve futbolcularla görüşecekler.

 Giresunspor belgeselinin başarılı olması için geçe gündüz koşturan yapımım ekibinde şu isimler yer alıyor.

 Yönetmen Özlem Yılmaz, Yapımcı Funda Alp, Danışman Banu Uzpeder, Görüntü Yönetmeni Fatih Türker, Ses Aykut koca ve Kamera Aziz.

 



Etiketler : Giresunspor, Belgeseli, Çekiliyor,


Bu Haber Toplam 8970 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: