Ana Sayfa » Duyurular
Giresunlulardan, 1700 kişi ile Muhteşem İftar
06 Ağustos 2013 Salı 22:09
Esenyurtlu Giresunlulardan, 1700 kişi ile Muhteşem bir Giresun İftarı. Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada ve yönetimi Giresun Derneklerine örnek ve öncü bir çalışma sergiledi. Gir

Esenyurtlu Giresunlulardan, 1700 kişi ile Muhteşem bir Giresun İftarı.
Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada ve yönetimi  Giresun Derneklerine örnek ve öncü bir çalışma sergiledi. Giresunlu hemşerilerini  sokakta kurdukları gönül sofrası ile ağırladı. Masalara ve sokaklara sığmayan Giresun Uşakları Namaz kıldıkları sedirlerin üzerlerinde oruçlarını açtılar. 1700 kişiden fazla insanın katıldığı iftar programında konuşan Sayın ADA bu güzel manzaranın bozulmaması, birliğimizin nazar almaması ümidiyle  Maşallah, Barekalllah,  Tebarekallah diyerek  sözlerine başladı.
 
Sayın Ada, bu birliktelikte bereket vardır, kültürün nesilden nesile aktarılması vardır, mutluluğun çoğaltılması vardır, sıkıntıların azaltılması vardır, yeri geldiğinde söz isteme ve söz hakkı alma vardır” dedi
 
Sayın Ada, yaptıkları faaliyetler ile de ilgili olarak ta; “Cihan İmparatoru Osmanlı Devletinin  tohumlarının atıldığı Bursa ya, Manevi bir tazelenme için Edirne ye, Anadolu’nun  güzelliğini görmek için Kapadokya ya, Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, bir devrin battığı yerdir denen  Ecdat diyarı Çanakkale’ye, Esenyurt’ta Giresunluların birbirini tanıması için Birlik ve Beraberlik gecesine, Hemşerilerimizin birbiri ile kaynaşması için Pikniğe ve Ramazanın Bereketini Paylaşmak için kurduğumuz gönül sofrasına katılım sağlayan ve bizleri onurlandıran Giresunlu Hemşerilerimi en kalbi duygularım ile selamlıyorum” dedi.
 
Sayın Ada, bugüne kadar ki  tüm  faaliyetlerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na da teşekkür ediyorum.
 
Esenyurtlu  Giresunlular Ada ile bir başka güzel.
Esenyurtlu  Giresunlular Derneği kaldığı yerden devam ediyor. Dernek Yönetim  Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Abdurrahman Ada ile şaha kalkan Giresunlular Esenyurt’ta küllerinden doğmanın hikayesini yazıyorlar. Sayın Ada ve ekibi yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çekiyor, 5 ayda yaptığı bir çok başarılı faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyen Esenyurtlu Giresunlular ; İstanbul da faaliyet gösteren diğer Giresun STK larına ve diğer kurumlara da örnek olmayı Başardılar.
 
Esenyurtlu  Giresunlular Milletvekili ve Belediye Başkanını ağırladılar.
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Feyzullah Kıyıklık Giresunluları sevdiğini, kimseyi kayırmadıklarını ancak işini yapanı da kolladıklarını söylediler, zaten böyle olmasaydı bizden sonra Bağcılar da Lokman Cağırıcı yı  yerimize bırakmazdık dediler.Artık ülkemizde milletin kendisi söz sahibidir. Millete rağmen bir şey de yapılamayacaktır. Yapılmak istense de milletimiz buna izin vermeyeceğini beyan ettiler. Bizler siyasete başladığımızda aday olacak kişi bulamazdık ancak şimdiye baktığımızda milletin çocukları kendini yetiştirdi ve geliştirdi. İçlerinden Türkiye ve dünya siyasetine yön veren bir lider çıkardı. Halkımız hizmet edene sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecektir. Sizlerde böyle yapıyorsunuz, bu organizasyonu yapanlara çok teşekkür ediyorum. Yönetim ve dernek başkanınızı kutluyorum diyerek sözlerini bitirdi.
 
Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu Giresunluların birlikte hareket etmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini ve dernek Başkanı Abdurrahman ADA ile dönem dönem konuştuklarını ve biran önce dernek yerini de Giresunlular için tanzim edeceklerini söylediler.
 
İftar programına İstanbul Milletvekili Sayın Feyzullah Kıyıklık, Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Şenay Değer, Başkan yardımcısı Sayın Yusuf Öztoprak, Belediye Başkan Danışmanı Sayın Abdullah Yılmaz Kontaş Aş. Neşat Yılmaz, Lidersan Promasyon ve Botanik Bahçe Etem Budan, Gaye Pen ve Ege Pen Mustafa Ulu, Bilir Travel Ali Bilir, Fatih Yıkama Abdullkadir Kütük, Hertip Tekstil Yıkama Engin Karsavram, Ortaklar Elektrik Okan Ada , Sultangazi Giresunlar Derneğinden; Mustafa Kendir, Süleyman Çalışkan, Engin Akbaba, Köksal Demir,  Dernek Yönetimi ve Esenyurtlu Giresunlular katıldılar.
 


Etiketler : Esenyurtlu, Giresunlulardan,, 1700, kişi, ile, Muhteşem, Giresun, iftarı, dernek, başkanı, abdurrahman, ada, esenyurt, belediyesi, basın, yayın, ve, halkla, ilişkiler, müdürü, esenyurt, ta, tarih, yazıyor,


Bu Haber Toplam 12538 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: