Ana Sayfa » Dernekler
Giresunlular Şehitlerini ve Değerlerini unutmadı
12 Ocak 2016 Salı 17:47


 Bursa Giresunlular Şehitlerini ve Değerlerini Unutmadı

 

Bursa Giresunlular Derneği öncülüğünde Bursa’da bulunan Giresun il,ilçe ve köy derneklerinin katkılarıyla her yıl düzenlenen Aziz Şehitlerimizi ve Derneklerde görev yapıp Ahirete intikal etmiş büyüklerimizi anma ve vefa programı Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Çok sayıda Protokol üyesi, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve davetlinin katıldığı Maneviyat Gecesinde İmam Hatipler Orhan Demiraslan ve Mustafa Basrık okumuş oldukları Kur’an-ı Kerim ve ilahiler ile davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

 

Emekli İmam Hatip Ekrem Kibar’da yapmış olduğu sohbetinde önemli mesajlar verdi.

 

Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara’da yapmış olduğu selamlama konuşmasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Maneviyat ve Vefa gecesine katılan herkese teşekkür ederken, maddi ve manevi kendilerinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli hemşerilerine teşekkür etti.

 

Program sonunda davetlilere Yemek ve lokum ikram edilirken, Programa katkılarından dolayı Orhan Demiraslan, Mustafa Basrık, Ekrem Kibar, Mustafa Ateş ve Yakup Çukur’a teşekkür belgesi verildi.

 

Erdal Avcı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5565 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: