Ana Sayfa » Güncel
"Giresunlular Sahaya Çıkıyor"
15 Aralık 2013 Pazar 17:20
Giresunlular Sahaya Çıkıyor,Giresun Dernekleri Turnuvası Başlıyor.İlk Toplantı Giresun Federasyonunda yapıldı..

  

 “GİRESUN’LULAR  SAHAYA  ÇIKIYOR”

İstanbul’da  Giresunlu  Dernekler  Arası  Önemli  Büyük Bir  Organizasyon,

Giresun   Federasyonunun Her yıl  Düzenlediği  Geleneksel  hale  gelen  “Topal Osman AĞA  Futbol turnuvası “ 19 Ocakta  başlıyor. Giresun  Dernekçiliğinin kaynaşma ve dayanışmasını ,Giresunluların birlik beraberliğini, sosyal,Ekonomik, Kültürel ve Siyasi  yönden  güçlenmesini  sağlamak amacı  ile düzenlenen  turnuvaya  bu  yıl  ilgi yüksek.

        Hemen hemen   İstanbul’un her  yerinden  ilçelerden yoğun  katılımın  olduğu  turnuva  bu  yıl her zamankinden  daha  renkli  ve güzel  geçeceğe  benziyor. Turnuvanın  düzenlenmesi için  ilk Dernekler arası istişare toplantısı Komite Başkanı  Abdullah AKGÜN  başkanlığında  13 ARALIK  tarihinde Giresun Federasyonu  Konferans salonunda yapıldı.Abdullah AKGÜN her zamanki  gibi Birlik  beraberliğimizi Konuşup,konuşturacağımız bir organizasyon olmalı dedi..Dernek başkanları  ve takım sorumlularının  bulunduğu toplantıda Turnuvanın  genel  bir değerlendirilmesi yapılarak, Kurallar  ve teknik  konularda fikir teatisi ve görüş beyanları belirtildi,bilgi  paylaşıldı. Yıl sonuna kadar  katılımların bekleneceği  ve Derneklerle istişare toplantılarımızın  devam edeceği belirtildi..Toplantı esnasında  Federasyon Başkanımız  Hasan  TURAN’ da  kısa süreliğine de  olsa toplantımıza iştirak ederek  Turnuvanın önemine,Giresunluların birlik  beraberliğine, önümüzdeki  süreç itibarıyla  daha çok ihtiyacımızın olduğuna vurgu yaparak  bir  konuşma yaptı..Yine Değişik  ilçelerde  Belediyelerde meclis üyesi  adaylarımızda  kısa birer konuşma ile  birlik  beraberliğe  vurgu  yaptılar..

Evet Böyle güzel  bir organizasyonu  düzenleyen  Giresun  Federasyonuna  başta Başkan Hasan TURAN ve  Teşkilat  başkanı  ve  Komite Başkanımız  Abdullah  AKGÜN’e  tüm yönetim kurulu ve komite görevlilerine teşekkür ederiz.

             Ayrıca katılımcı  Derneklerimize,  takımlarımıza,takım sorumluları ve futbolcularımıza, bizleri yalnız  bırakmayan cefakar  üye  ve hemşerilerimize,Davetlerimize  icap eden tüm protokole,Katkıda  bulunan sponsorlarımıza teşekkür eder  başarılar dileriz..

Mehmet CEBECİ

“VATAN GİRESUN”



Etiketler : "Giresunlular, Sahaya, Çıkıyor",


Bu Haber Toplam 9701 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: