Ana Sayfa » Duyurular
Giresunlular Hasan Turan Dedi
25 Mayıs 2012 Cuma 08:25
Giresunlular arasında yaptığımız geniş çaplı kamuoyu yoklamasında Hasan Turan'ın Ak Parti İstanbul İl yönetimine girmesi ve icrada yer alması büyük bir çoğunluk tarafından kabul gördü.

GİRESUNLULAR KARARINI VERDİ HASAN TURAN

27 Mayıs 2012 Pazar günü yapılacak olan Ak Parti İstanbul İl kongresinde Giresunlular kendisini temsil etmesi gereken kişinin kim olması hakkındaki kararını verdi. Yapılan geniş çaplı kamuoyu ve STK yoklamalarında Hasan Turan ismi ezici bir çoğunlukla öne çıkarak konunun muhataplarına iletilmesi kararlaştırıldı ve Hasan Turan'ın mutlaka il yönetiminde olması ve icrada görev alması herkes tarafından memnuniyetle dile getirildi.

AK PARTİ BU TALEBİ MUTLAKA DİKKATE ALMALI 

AK PARTİ'nin Giresunluların bu talebini mutlaka dikkate alması ve tüm Giresun camiasının yakından tanıdığı Feshane Giresun Günleri'nin organizasyon başkanlığını 6 senedir başarıyla yürüten, yüzbinlerce hemşehrisi tarafından takdir gören ve hatta sadece hemşehrileri tarafından değil diğer vilayetlerinde övgüsünü kazanarak geniş kitlelerin takdir ettiği bir isim olan Hasan Turan'ın mutlak surette siyaset yaptığı Ak Parti'nin istanbul İl yönetimine ve icrada GİRESUNLULARI temsil etmesinin gündeme gelmesi Giresun camiasında şimdiden büyük sevinç yarattı.

ŞİMDİ KARAR ANI

Kurulduğu günden bugüne tüm seçimlerde Ak Parti'ye büyük bir destek veren Giresunluların kendi temsilcilerini seçme konusundaki haklı taleplerinin dikkate alınıp alınmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

GİRESUNLULAR KENDİ TEMSİLCİSİNİ GÖRMEK

VE BU BÜYÜK KONGREYE ŞAHİT OLMAK İÇİN GS

               TT ARENAYA AKIN EDECEK.

Bu arada 27 Mayıs Pazar günü GS TT ARENA'da yapılacak olan Ak Parti İstanbul İl kongresine Giresunluların büyük ilgi gösterdiği ve Ak Parti'nin İstanbul'un her mahallesinden kaldıracak olduğu araçlarda şimdiden yerlerini ayırdığı hemşerilerimiz tarafından dile getiriliyor. Bazı Giresunlular ise bu zaman kadar hiç parti kongresine katılmadım ama bu kongre her yönüyle farklı olduğu için mutlaka katılmak istiyorum diyerek heyecanlarını dile getirdiler.

  

 



Etiketler : Giresunlular, Hasan, Turan, Dedi,


Bu Haber Toplam 11468 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: