Ana Sayfa » GİRESUN
Giresunlular Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor
27 Aralık 2015 Pazar 19:44


 Giresun Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor

Bu yıl 7.si düzenlenecek olan Giresun Dernekler arası Futbol Turnuvasının adı Osman Ağa ve Şehit Birkan Gündüz Futbol Turnuvası olarak belirlendi.

Giresun Federasyonu tarafından organize edilen Giresun Dernekler arası Futbol Turnuvası Gaziosmanpaşa'daki Kazım Karabekir Spor Kulübü tesislerinde yapılacak. Turnuva ile onbinlerce Giresunlu genci ve yüzlerce Giresun derneğinin bir araya getirilmesi bekleniyor.

7.si düzenlenecek olan Giresun Dernekler arası Futbol Turnuvasının adı Osman Ağa ve Şehit Birkan Gündüz Futbol Turnuvası olarak belirlenirken. Dernekler arası yapılacak turnuva karşılaşmaların yanında ayrıca şöhretler maçı yapılacak. Giresunlu Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları, Akademisyenler, Bürokratlar ve Dernek Başkanlarından oluşturulacak takımlardan şöhretler karması yapılarak turnuva boyunca her hafta bir maç yapılacak.

Her yıl "Giresunlular Sahada" sloganıyla organize edilen turnuva, sporun kardeşlik, birlik ve dayanışma ruhu olduğuna vurgu yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda kadınların ve çocukların da yoğun ilgi gösterdiği turnuvalarda açılış ve kapanış şenliklerinde birçok sanatçı, folklor ekipleri ve çeşitli eğlencelerde düzenlenecek.

Turnuva için ön talepler alınmaya başlandı. 15 Ocak 2016 Tarihinde talepler sona erecek. Kuraların çekilmesi ile Gaziosmanpaşa'daki Kazım Karabekir Spor Kulübü tesislerinde yapılacak olan turnuva karşılaşmaları her pazar günü olacak şekilde organize edilerek, Şubat ayında başlayacak.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Aydın Kömürcü şunları ifade etti. "Aldığımız karar doğrultusunda, Diyarbakır'da şehit olan Şehidimiz Uzman Çavuş Birkan Gündüzü anmak adına bu sene yapılacak turnuvamızın adını, "Osman Ağa ve Şehit Birkan Gündüz" Futbol turnuvası olarak belirendi. Bütün Derneklerimizi İstanbul'un en büyük ve uzun sureli olan heyecan ve ilginin doruk yaptığı Giresun Dernekler arası Osman ağa ve Şehit Birkan Gündüz Futbol Turnuvasına bekliyoruz" dedi.

Bu yıl 7.si düzenlenecek olan Giresun Dernekler arası Futbol Turnuvası müracaatlarının aşağıdaki telefonlara yapılarak kayıt yaptırılması gerekiyor.

Abdullah Akgun-  05336246460

Aydın Kömürcü - 05306937628

Haber:

Hüseyin Şenel Odacı

www.sebingundem.com

 

 

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6578 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: