Ana Sayfa » GİRESUN
Giresunlular Derneği açılıyor..
16 Ekim 2016 Pazar 00:19


 Giresunlular Derneği açılıyor..

 

Dernek Başkanı İbrahim Arslan:

‘Açılışımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir’

 

·         Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni binası 17 Ekim’de hizmete girecek..

 

·         Dernek Başkanı İbrahim Arslan, açılışta Giresunlu hemşerilerini birçok sürprizin beklediğini ifade etti..

 

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin binası 17 Ekim’de düzenlenen tören ile açılacak. Aynı zamanda Mustafakemalpaşa Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin de açılışının gerçekleştirileceğini söyleyen Dernek Başkanı İbrahim Arslan, “17 Ekim Pazartesi günü Mustafakemalpaşa Mahallesi Şehit Murat Peltek Caddesi üzerinde bulunan dernek binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Yalova Belediyesi tarafından 13 mahalle 77 proje içerisinde bulunan Mustafakemalpaşa Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin de açılışı yapılacak” diye konuştu.

‘Sürpriz sanatçılarımız gelecek’..

Etkinlikte yöresel yemeklerin sunumunun da yapılacağını söyleyen Arslan, “Düzenleyeceğimiz açılışa Giresun’dan birçok sürpriz sanatçılarımız iştirak edecek.  Ayrıca Mavi Karadeniz tv ekranlarında canlı yayınlanacak program Saat 20.00’da başlayacak olan etkinliğimizde yöresel yemeklerimizin de sunumu yapılacak. Etkinliğimize Yalova’da bulunan 15 bin Giresunlu hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

 

Kahraman Memiş

aydindere.com

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6452 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: