Ana Sayfa » Duyurular
Giresunlular Bab-ı Ali'de
18 Eylül 2011 Pazar 07:45
4. Bab-ı Ali Basın Şenlikleri'ne katılan İstanbul Ak Parti Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Giresunlularlahasret giderdi, anılarını tazeledi.

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN’İ YAKINDAN TANIMAK

4.Bab-ı Ali Basın Şenlikleri’ne katılan İstanbul Ak Parti Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, sohbet ettiği hemşerileriyle eski hatıralarını da tazeledi.

Kelkit Vadisi Medya Birliği tarafından Sultanahmet’e davet edilen Öğütken, hemşerileri ile yaptığı sohbetler ile Giresunlulara mesaj gönderdi.

24 saat telefonun açık olduğunu belirten A.Baha Öğütken, İstanbul 2.Bölgede Giresunlu hemşerilerinden çok destek gördüğünü belirterek,” Çoğu hemşerilerim beni fazla tanımıyor. Ben de onları tanımıyorum. Hemşerilik bağları açısından bana karşı hissettikleri, tanıştığımız an değiştiğini gözlüyorum. Ben İstanbul kültürü ile yaşadım.Giresunlu olmama rağmen, memleketimden uzak kaldığımı her ortamda zaten söylüyorum. Giresunlu hemşerilerimden aldığım davetle, her ortamda yanlarında olmaya gayret sarfediyorum. 24 saat telefonum  açık. Hemşerilerimin davetlerini bekliyorum.Hemşerilerimle daha yakından tanışmak istiyorum” dedi.

GİRESUN’U "BAŞAK" TEMSİL ETTİ..Bir Günü Boğaziçi’nde, beş günü de İstanbul Sultanahmet’te olmak üzere 6 gün süren 4.Bab-ali Basın Günleri’nde Giresun’u“Başak” temsil etti.

GİRESUN’U "BAŞAK" TEMSİL ETTİ..

Bir günü Boğaziçi’nde, beş günü de İstanbul Sultanahmet’te olmak üzere 6 gün süren 4.Bab-ali Basın Günleri’nde Giresun’u“Başak” temsil etti.

Fındığın başkenti Giresun’dan tek basın kuruluşu bugünlere katı lmayınca Giresunspor’un armasında taşıdığı, hatta yapılacak Giresun havaalanına adı verilmeyi düşünülen Giresun’un “Baş Taçı” olduğu söylenen “Çotanak”ı Bab-ı ali’de gözler boşuna aradı.

Giresun basını Bab-ı ali’ye bir temsilci göndermeyince, her yıl olduğu gibi Giresun’u, İmtiyaz sahibi ve Genel Haber Koordinatörlüğü’nü Sadi TOYGAR, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü’nü İlhan ÇABUKOL ve Haber İstihbarat ve Yayın Müdürlüğü’nü Hüseyin Şenel Odacı’nın yaptığı “Başak” armalı “KELKİT VASİSİ SESİ GAZETESİ” temsil etti.

6 gün boyunca misafirlerini ağırlayan Kelkit Vadisi Sesi On Bin 250  gazetesini de reyon çadırına uğrayanlara dağıttı



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Giresunlular, Bab-ı, Ali'de,


Bu Haber Toplam 10043 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: