Ana Sayfa » GİRESUN
GİRESUNLU MİLLİ JUDOCUDAN BRONZ MADALYA
06 Ağustos 2013 Salı 21:47
Bulgaristan’da yapılan 22. Deaflympics Yaz Olimpiyatlarına (İşitme Engelli Yaz Olimpiyatları) katılan Giresunlu Judocu Osman TENK bronz madalya ile döndü.

 GİRESUNLU MİLLİ JUDOCU OSMAN TENK OLİMPİYATLARDAN  BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

Bulgaristan’da yapılan 22. Deaflympics Yaz Olimpiyatlarına (İşitme Engelli Yaz Olimpiyatları) katılan Giresunlu Judocu Osman TENK bronz madalya ile döndü. İlk defa milli olan ve Olimpiyatlara katılan TENK ; Kore, Rusya ve Avrupa’dan zorlu rakipler ile karşılaştı ve bronz madalyayı aldı.
Aslen Giresun Göreleli olan  ve  Zonguldak’ta ikamet eden  18 yaşındaki İşitme Engelli Milli Judocu ülkemizi gururla temsil ederek bronz madalyayı aldı.  Milli Takım ile ilk turnuvasında  madalya ile döndü.Genç sporcu olması sebebi ile  gelecek için de umut verdi.  Zonguldak Bölgesi sporcusu aslen Giresunlu olan Osman Tenk,  Giresun Gençlik Derneği Başkan Yrd Zafer SIBIÇ ile madalya töreni sonrasında sevincini paylaştığı ve  yapılan görüşmede ‘’çok mutlu olduğu ve çok heyecanlı olduğunu, Türk’ün gücünü gösterdiğini ifade etti. Bizlere destek olan ve duaları ile destek olanlara çok teşekkür etti. Türkün gücü bu durmak yok madalyaya devam dedi.’’
Osman kardeşimizi olimpiyatlara hazırlayan hocası Metin Sönmez beye ve Zonguldak Spor Müdürlüğüne ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz madalyada çok payı var.
Madalya Türk milletine hayırlı olsun.
Bayram KARACA-BURSA


Kaynak: bayram karaca Etiketler : giresunlu, mili, judocu, osman, tenk, olimpiyatlardan, bronz, madalya, aldı, vatan, giresun, olarak, teşekkür, ederiz.,


Bu Haber Toplam 8338 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: