Ana Sayfa » GİRESUN
Giresunlu Hayırseverler, Deniz Yıldızı Derneği’nin
15 Nisan 2018 Pazar 23:03


Giresunlu Hayırseverler, Deniz Yıldızı Derneği’nin Yemeğinde Buluştu

13 yıl kurulan ve o günden bu yana çalışmalarını artırarak dev eden ve her geçen gün büyüyen Giresun Deniz Yıldızı Derneği, veren el ile alan eli buluşturmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi insanların her zaman yanında olan ve hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahipleri ile buluşturan Giresun Deniz Yıldız Derneği, Giresunlu hayırseverleri, düzenlediği bir yemekte bir araya getirdi.

Giresun Merkez Batlama’daki Almina Restaurant’ta 13 Nisan akşamı düzenlenen ve Giresun Deniz Yıldızı Derneği Yönetimi’nin tam kadro katıldığı yemek organizasyonuna; Giresun Müftüsü Muhittin Oral, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Ticaret ve Saneniayi Odası Hasan Çakırmelikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, CHP Giresun Gençlik Kolları Başkanı Hazer Hindpak, Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, bazı Köy Muhtarları ve hayırseverler de katıldı.

 

Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz’in selamlama konuşması ile program, yemek ikramı ile devam etti. Ardından kürsüye gelen Giresun Müftüsü Muhittin Oral, tüm konukların Miraç Kandili’ni tebrik ettiği konuşmasında toplumdaki en önemli hasletlerden birinin de yardımlaşma ve ihtiyaç sahiplerine destek olduğunu vurguladı. Giresun Deniz Yıldızı Derneği’nin bu anlamda önemli bir boşluğu doldurduğunu, veren el ile alan eli buluşturmakta büyük başarılara imza attığını belirtti.

 

Giresun Müftüsü Muhittin Oral’den sonra kürsüye gelen ve Giresun Deniz Yıldızı Derneği’nin sponsoru olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Hasan Çakırmelikoğlu, Derneğin çalışmalarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi. Giresun Deniz Yıldızı Derneği’nin bölgemizdeki ihtiyaç sahipleri insanlar için umut olduğunu ve aldığı hayır duaları ile her geçen gün daha da büyüdüğünü vurguladı.

 

Ardından Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri sahneye geldiler. Başkan Emine Acar, yaptığı konuşmada Derneğin son dönemde yaptığı yardımlarla ilgili bilgileri paylaştı. Özellikle barınacak uygun evi olmayan insanlara yeni ev yaptıklarını, maddi sıkıntı çeken öğrencilere burs verdiklerini ve çocukların ayakkabı ve giyim ihtiyaçlarını giderdiklerini belirtti.

 

Başkan Emine Acar’dan sonra söz alan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, hükümetleri döneminde ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatmak için çok çaba sarf ettiklerini ancak tamamına yetişmelerinin bazen çok zor olduğunu ifade etti. Bu noktada Giresun Deniz Yıldızı Derneği’nin öneminin daha da arttığını belirten Milletvekili Öztürk, devletin elinin ulaşamadığı yerlerde Giresun Deniz Yıldızı Derneği ve Türkiye çapındaki benzeri Derneklerin öneminin bir kat daha fazla arttığını vurguladı. Bu konuşmaların ardından program sona erdi.

Haber: Hakan Uğurlu – www.kerasushaber.net

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5707 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: