Ana Sayfa » GİRESUN
Giresunlu Er Afyon'da Şehit Oldu
13 Kasım 2010 Cumartesi 07:24
Afyonkarahisar'da vatani görevini yapmakta olan Giresun'lu Muhammed Ayaz geçirdiği trafik kazasında şehit oldu.

Giresun doğumlu olduğu öğrenilen ve Afyonkarahisar'da vatani görevini yapmakta olan Muhammed Ayaz geçirdiği trafik kazasında şehit oldu.

Kaza Ayaz'ın kullandığı askeri aracın Ali Pamukçu yönetimindeki 15 NP 626 plakalı kamyonet, çarpışması sonucunda meydana geldi. Kazada Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bozkurt ile erler Muhammet Ayaz ile Hasan Demirdöven olay yerinde can vererek şehit oldu.

 
Dinar Devlet Hastanesi'nde yaralıları ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, devriyeden dönen askeri araç içerisindeki 3 askerin hayatını kaybettiğini bildirdi.


Kazada Uzman Çavuş Mehmet Bozkurt, erler Muhammed Ayaz ve Hasan Demirdöven'in şehit olduğunu aktaran Vali İmga, "Şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet, geride kalan ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

 Askeri araç içerisinde bulunan er Tolga Uza'nın Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini söyleyen İmga, er Hakan Avcil'in ise Dinar Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam edildiğini belirtti. 15 NP 626 plakalı kamyoneti kullanan Ali Pamukçu'nun Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını söyleyen İmga, bunun yanı sıra Ramazan Maviş'in Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne, diğer yaralılar Mehmet Öztürk ve Halil Sevinç'in ise Dinar Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin devam ettiğini ifade etti.


Kazanın tek yönlü yolda meydana geldiğini ve 3 askerin şehit olduğunu açıklayan İmga, "Milletimizin başı sağ olsun. Kaza devriye aracımızın bir görev sonrası Tatarlı beldesine dönüşü sırasında oluyor. İşçileri taşıyan kamyonet Dinar yönüne doğru seyrediyormuş. Kaza, kafa kafaya çarpışmak suretiyle meydana geliyor. Her 2 aracında ön tarafı tamamen tahrip olmuş. Kaza çok büyük bir ihtimalle hatalı solama sonucu meydana gelmiş. Artık trafik raporları neyi ortaya koyar onu bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.


Öte yandan kazanın meydana geldiği olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, DinarÇay karayolu uzun süre trafiğe kapatıldı.



Etiketler : Giresunlu, Er, Afyon'da, Şehit, Oldu,


Bu Haber Toplam 7988 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: