Ana Sayfa » Dernekler
Giresunlu Bağcılarda Buluşuyor!
14 Şubat 2014 Cuma 23:00
Bağcılarda yaşayan tüm Giresunluları aynı dernek çatısı altında toplamayı amaç edinen Bağcılar Giresunlular Derneği çalışmalarına her hafta yaptıkları periyodik toplantılarla hız kesmeden devam ediyor

Bağcılarda yaşayan tüm Giresunluları aynı dernek çatısı altında toplamayı amaç edinen Bağcılar Giresunlular Derneği çalışmalarına her hafta yaptıkları periyodik toplantılarla hız kesmeden devam ediyor.

Derneğin Kurulması aşamasında Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Bilecen,Engin Güner , Bağcılar Batlamalılar Derneği Başkanı Mustafa Harmanşa ve İsmail Yavuz öncülük eden isimler arasında yer aldı.


Bağcılarda bulunan il, ilçe, köy ve mahalle adını taşıyan 13 Giresun derneğinin asli kurucuları Bağcılarda bulunan her mahalleden birer temsilcinin mahallesini temsil edeceği çatı dernek çalışmaları 10.02.2014 Pazartesi akşamı Yıldıztepe Gençlik ve Spor Merkezinde yapılan 10.toplantı ile şekillenerek geçici yönetim kurulu oluşturuldu ve T.C. İstanbul Valiliği Dernekler İl Müdürlüğüne başvuru gerçekleştirildi.

Dernek Yöneticileri Bağcılardaki Giresunluları tek çatı altında toplayarak hem Giresunlu hemşerilerimize daha kolay ulaşmak hem daha yakın iletişime geçmek istiyoruz diyerek ,derneğin açılışı vesilesi ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda birlik beraberlik gecesi yapma kararı alındı.

Yapılan toplantıda gecenin sloganı Giresunlular Bağcılarda Buluşuyor kabul görürken, sanatçılar tespit edildi ve gecenin gerçekleştirilmesi için çalışmalar hız kazandı.

 

 

 

HABER: ÖZKAN KÖMÜRCÜ

 



Kaynak: http://www.gazeteses.com/ Etiketler : Giresunlu, Bağcılarda, Buluşuyor!,


Bu Haber Toplam 9026 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: