Ana Sayfa » Belediyeler
GİRESUN YENİ PARKLARA KAVUŞUYOR
13 Şubat 2019 Çarşamba 23:06


 

GİRESUN YENİ PARKLARA KAVUŞUYOR

Giresun Belediyesi şehir genelinde park yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin farklı bölgelerinde yeni çocuk oyun parkı yapım çalışmaları devam ediyor. Park ihtiyacı olan bölgelerin tespiti yapıldıktan sonra yapımına başlayan ekipler, bölgenin park sorununu gidermek için hızlı bir çalışma programı yürütüyor.

Şehir genelinde birçok alanda çocuk oyun parkı yaparak hizmete açan Giresun Belediyesi çocukların mutluluğuna mutluluk katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan 3 yeni çocuk oyun parkının çalışmalarında sona gelindi. Bu kapsamda Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi üzerinde 1.100 metrekare, Çıtlakkale Mahallesi 121 Nolu Sokak’ta (Valilik arkası) 1.030 metrekare ve Seldeğirmeni Mahallesi Kabacakuz Sokak’ta 850 metrekare olmak üzere toplamda 3.180 metrekarelik çocuk oyun parkı ve spor alanlarının yapımı tamamlandı.

“4 PARKTA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Çocuk oyun parkı sayısını her geçtiğimiz gün artıran Giresun Belediyesi 4 farklı bölgede de yeni park yapımını sürdürüyor.

Teyyaredüzü Mahallesi 148. Nolu Sokak’ta 7.200 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan çocuk oyun parkı içerisinde spor alanları ve sosyal alanlar oluşturulacak. Bölgenin en büyük parklarından birisi olacak olan bu alanda da ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Ayrıca Teyyaredüzü Mahallesi Bahtiyar Aydın Caddesi’nde 1.300 metrekare, Aksu Mahallesi Konakyanı Sokak’ta 980 metrekare ve Gemilerçekeği Mahallesi İlknur Sokak’ta 430 metrekare olmak üzere toplamda 9.910 metrekarelik çocuk oyun parkı ve spor alanlarının yapımı gerçekleştiriliyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının ardından parklar çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine açılacak.



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 9804 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: