Ana Sayfa » GİRESUN
Giresun Valisinden Basın Emekçilerine Ziyaret
18 Ağustos 2017 Cuma 23:36


Giresun Valisinden Basın Emekçilerine Ziyaret

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Dernek Başkanı Bekir Bayram ve gazetecilerle görüştü.

Görüşme sırasında bazı gazeteciler gündem ile ilgili birtakım soru sordu. Vali Sarıfakıoğulları sorulara içtenlikle cevap verdi. Ziyarette Vali Harun Sarıfakıoğulları, Gazeteciler Derneği kurucusu duayen gazeteci Selami Çelebi'ye yaptığı hizmetlerden dolayı hazırlanan plaketi dernek başkanı Bekir Bayram ile beraber verdi.

Giresun Medya Platformu Başkan Vekili İbrahim Balcıoğlu da toplantıya katıldı. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Balcıoğlu, “Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları kısa süre önce vali olarak ilk defa ilimize geldi. Bu kısa sürede halk ile güzel irtibatlar oluşturdu. Bürokrasi ile halkın kaynaşmasını sağladı. Yerel ve ulusal basın için çalışan basın emekçileri ile güzel ilişkiler kurdu. Bunu ileride yapılacak hizmetler adına olumlu gelişmeler olarak değerlendiriyoruz. 

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Sayın Bekir Bayram ve ekibine de teşekkür ediyoruz. Bizi memnuniyetle aralarına aldılar ve Sayın Vali ile görüşmemize imkân sağladılar. Sayın Valinin, Giresun Gündem Gazetesine yaptığı ziyarete de katıldık. Gazete Sahibi Harun Cici ve gazete yazarları ile görüşme fırsatı bulduk. Valiyi hep birlikte ağırladık. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Cici’ye bu fırsat için teşekkür ediyorum.

Sayın Valiyi tebrik ederek Giresun Medya Platformu olarak yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik ve kendisini İstanbul’a davet ettik” dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,Nahit, R., Yamak.Hasan, Alim,


Bu Haber Toplam 5950 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: