Ana Sayfa » Dernekler
GİRESUN TÜFAD BAŞKANINI ZİYARET ETTİK
26 Ekim 2014 Pazar 18:05


 Türkiye futbol antrenörler derneği (TÜFAD) Giresun şübesi başkanı sayın Hakkı Özganı kendine ait iş yerinde ziyaret ettik.

Giresun'da futbol antrenörlerinin sıkıntılarını anlamaya çalıştık.
Giresun'da 50 futbol kulübü  ve 249 da futbol antrenörü olduğunu 35-40 antrenörünün faal çalıştığını ve çoğunun c diplomalı arkadaşlar .4 Teknikdrektör .6 ulusal (A).20 ulusal (B).75 (C) diplomalı.Giresunspor kulübümüzde 4 hocamız çalışmaktadır  bunun içinde kulüb başkanımız M Temel Bozbağ ve yönetimine Tüfad olarak teşekkür ederim. 
 Futbolun durumu! Ülkemizde futbol takımlarında fazla çalışan arkadaşımız yok buda Giresun'daki futbol kalitesini ön plana çıkarıyor .onca fubol çalıştırıcı arkadaşımız olmasına rağmen çalışmadıkları için yani faal olmadıklarıdan fazla fırsat bulamıyorlar.
Kulüblerimiz alt yapıya önem vermeli bundan pişman olmayacaklardır başkada çare yoktur .yoksa İlimiz futbolunun koca çınarlar Çınarlarspor.Sokakbaşıspor .Şafakspor.Sahilspor gibi yok olur giderler buda bizleri acıtır.İlimizin her bir köşesinde kulüblerimiz yaşatılmalı diye düşünüyorum. biz futbol adamları olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız diye konuşurken.
Giresun'luya son mesajım, önce Şehrimizin  takımı Giresunspora sahip çıkmaları gerek.merkezde ve ilçelerde gördükleri duydukları yetenekleri bizlere bildirmelerini vatandaşlık görevidir hep beraber ilimizdeki yetenekleri keşvedelim . özellikle hoclarımızın derneğe sahip çıkmaları gerek vakit buldukca maçları takip etmeleri gerek diye söyledi.
Gazete olarak Giresu'a gelip bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder gurbetdeki Giresunlu kardeşlerime sizlerin aracılığıyla selam söylüyorum dedi.
Bizde gazete olarak sayın  Tüfad başkanım  sizin nezninizde  Giresun'lu futbol antrenörlerini selam söylerken. lütfen bir olmanızı güç olmanızı bizim futbol çalıştıcılarınında ilimiz takımları başta olmak üzere Ülkemizin bir çok kulüblerinde çalışmaları dileğiyle bizim Giresun spor kamuoyu  olarak buna ihtiyacımız var.

 
 
 
        
Haber:Aydın Kömürcü
               
 


Etiketler : GİRESUN, TÜFAD, BAŞKANINI, ZİYARET, ETTİK, , , , ,


Bu Haber Toplam 7032 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: