Ana Sayfa » Spor
Giresun Süper Lig'e Çıkacak
11 Mayıs 2010 Salı 09:17
Giresunspor kulüp başkanı Olgun Aydın Peker,Giresunspor'un birgün mutlaka Turkcell Süper Lig'e çıkacağına gönülden inandığını söyledi.

   Peker, Giresunspor'un bu sezon gösterdiği performans ve özveriyle şampiyon olmayı hak ettiğini belirterek, ''Hayatta her şey istediğiniz gibi olmayabiliyor. Ama bunun için uğraşmak bile aslında şampiyon olmak demektir'' dedi.

   Teknik direktör Levent Eriş'in Giresunspor'un başarısı için çok emek harcadığını ifade eden Peker, ''Hocamıza, Giresunspor'da bizlerden biri gibi çalıştığı için teşekkür ediyorum. Futbolcular da bu sezon gösterdikleri özveri ve başarıyla beni çok mutlu ettiler. Onlara beni hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Beni hiç mahcup etmediler'' diye konuştu.

   Peker, bu sezon Giresunspor'un çok büyük şanssızlıklar yaşadığını anlatarak, ''İşler az yolunda gitseydi bu takımın bugün 57-58 puanı olabilirdi. Herkes, her zaman hak ettiğini alamıyor. En çok üzüldüğüm konu ise her şeye layık olan Giresun halkını ve yeşil-beyaz renklere gerçekten gönül veren taraftarımızı play-off heyecanıyla mutlu edemeyişimiz oldu. Bu taraftar bir gün inşallah şampiyonluklar görerek mutlu olacak. Bu takımın bir gün mutlaka Süper Lig'e çıkacağına gönülden inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 



Kaynak: giresunekspres Etiketler : Giresun, Süper, Lig'e, Çıkacak,


Bu Haber Toplam 7445 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: