Ana Sayfa » GİRESUN
Giresun-Ordu Minibüs Durağı'na Tepki
04 Haziran 2017 Pazar 00:51


Ordu-Giresun Minibüs Durağı’na Tepki

 

Ordu-Giresun minibüslerinin durağının yerinin değiştirilmesine tepki gösteren yolcular ve şoförler duraklarının ya Keşap Durağı’ndaki eski yerine, ya da Trabzon-Giresun dolmuşlarının yakınında bir yere getirilmesini istediler.

 

Giresun Merkez’den kalkan Ordu-Giresun minibüslerinin liman sahası içindeki yeri vatandaşların tepkisini çekiyor.

 

Bugüne kadar birçok farklı durak noktası gösterilen Ordu-Giresun minibüslerine son olarak gösterilen liman sahasındaki duraktan binen vatandaşlar, otobanın karşısına geçerken büyük tehlike yaşadıklarını ve bu bölgede her an bir ölümlü trafik kazası yaşanabileceğini belirttiler.

 

Trafik kazası riskini vurgulayan yolcular, ayrıca ellerindeki yüklerle Ordu-Giresun minibüs durağına geçmenin çok zahmetli olduğunun da altını çizdiler. Özellikle Giresun’un köylerinden gelen vatandaşların yanlarında ağır yüklerinin olduğu ve bu yüklerle otobanın karşısına geçmenin çok zahmetli olduğunu ifade ettiler. Köylerden gelen bu vatandaşların büyük çoğunluğunun da yaşlı olması yaşanan sıkıntının boyutlarını daha da artırıyor.

 

Konu hakkında görüştüğümüz Ordu-Giresun minibüs şoförleri, vatandaşların kendilerine sitemlerini ilettiklerini ama kendi ellerinden bir şey gelmediğini ve kendilerine gösterilen duraktan kalkmak zorunda olduklarını ifade ettiler. Yolcuların liman sahasındaki durağa gelmek için otobandan geçerken tehlike atlattıklarını ve ağır yüklerle çok sıkıntı çektiklerini bizzat gördüklerini belirttiler.

 

Çözüm noktasında da düşüncelerini belirten şoförler, ya Keşap Durağı’nda kendilerine bir yer gösterilmesini, ya da Trabzon-Giresun minibüslerinin kullandığı yazıhanelerin bir benzerinin Giresun Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilmesini beklediklerini ifade ettiler.

 

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7181 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: