Ana Sayfa » GİRESUN
Giresun Medya Platformundan saldırıya kınama
14 Mart 2016 Pazartesi 17:35


 YÜREĞİMİZ YANIYOR

Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

Medya Platform Başkanı Toygar, Türkiye'nin her zamankinden çok, birlik ve beraberliğe, huzura ihtiyaç duyduğu bir dönemde böyle bir saldırı ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Sivil vatandaşlarımızı hedef alan bu saldırıda 37 kişinin hayatını kaybettiğini, 125 kişinin yaralandığını hatırlatan Başkan Toygar, "Terör Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Acılarını paylaşmayı bilen bir toplum olarak, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz. İnşallah bu zor günler geçecek, bu terör saldırıları hiçbir şekilde hedefine ulaşamayacaktır. 

Şunu herkes bilmeli ki; Kurtuluş Savaşında temelleri atılan Türkiye Cumhuriyetini hiçbir güç sarsamaz. Tüm ülke tek vücut olmuş, kenetlenmiş, bu lanet saldırıyı kınamaktadır.

Ankara’da üniversitede okuyan Giresun Keşaplı Elif Gizem Akkaya’da terör şehidi olmuştur.

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet,  ailelerine, yakınlarına ve Türk Milleti’ ne başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yaşanan bu hain terör olayında yaralanan vatandaşlarımıza bir an önce şifa temenni ediyoruz.

Terör saldırılarında şehit olan asker, polis ve güvenlik güçlerimize de Allah’tan rahmet diler, yaralılara acil şifa dileklerimiz sunarız’’.,dedi. 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6523 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: