Ana Sayfa » Güncel
Giresun Medya Platformu, daha etkin bir STK çalışması istiyor
20 Kasım 2017 Pazartesi 11:03


Giresun Medya Platformu, daha etkin bir STK çalışması istiyor

GİRESUN MEDYA PLATFORMU, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Giresun Medya Platformu yönetim kurulu, Beykoz Paşabahçe Giresun Vakfı tesislerinde yaptığı kahvaltılı toplantı ile gündemi değerlendirdi.

Toplantıya, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Başkan vekili İbrahim Balcıoğlu, Kurucu Başkan A.Şükrü Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Kutlu, Metin Ruşen, Yahya İpek,Ali Kaplan, Abdullah Öner Meral, Aydın Kömürcü ,Oğuzhan Kılıçarslan ile üyeler Zeki AL ile Nuri Yılmaz  katıldılar.

Toplantı açılış konuşmasını yapan Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar;’’ İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından hemşerilerimizin beklentileri oldukça yüksektir. Bu amaçla amacına uygun faaliyet gösteren STK’lar ve diğer kurumlar ile Giresun Medya Platformu, yeni dönemde Giresun menfaatleri doğrultusundan etkin ve üretken bir anlayış ile kamuoyunda bir sinerji ve heyecan oluşturmak için STK’lar ile güç birliği ve istişare içinde yapacağımız çalışmalarda Sivil toplum kuruluşlarının yine en büyük destekçisi olacağız. Dolayısıyla sivil toplum kuruluşları toplum yararına  proje üretip daha aktif ,daha etkin bir yol izlemelidir

 ‘’Hizmet gönül işidir’’, platform olarak medya gücümüzü halkın yararına, Giresun menfaatleri doğrultusunda gücümüz yettiği kadar yerine getirmeye gayret edeceğiz ve gönüllü olarak yapılan bu organizasyon yapısını daha kurumsal bir yapıya kavuşturmak için girişimlerimiz olacaktır. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Toplantıya katılan Medya Platformu yönetim kurulu, görüş ve düşüncelerini paylaşarak yeni dönemde yapılacak faaliyetler ile izlenecek yol haritası hakkında görüş ve düşüncelerini paylaştılar.

Haber: Sadi Toygar

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5669 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: