Ana Sayfa » Güncel
Giresun meclisi kurulmalı
25 Haziran 2015 Perşembe 01:05


 İstanbul’da ‘’Giresun Meclisi’’ kurulmalıdır

Çoğunluğu İstanbul’da faaliyet gösteren Giresun Medya Platformu üyeleri olarak 7 Haziran Gene seçim sonuçlarının hem ülkemize, hem Giresun, hem de bölgemize hayırlı olmasını temenni eder, yeni seçilen Giresun milletvekillerini tebrik ederiz.

Derdimizi kime anlatacağız

Giresun Medya Platformu olarak en büyük destekçisi olduğumuz sivil toplum kuruluşları ile beraber yapılan seçim ile birlikte büyük bir üzüntü içinde olduğumuzu belirtmek isteriz. İstanbul’da daha evvel bulunan 3 Giresunlu milletvekilimiz ne yazık ki, son yapılan seçimle birlikte hiç milletvekilimiz kalmamakla birlikte, dünya kenti İstanbul’da büyük bir nüfus yoğunluğuna sahip Giresunluları temsil edilmemiştir. Bu bizleri üzdüğü kadar, Giresunlu hemşerilerimizin sorunları ve dertleri ilgilenilecek bir milletvekilinin olmaması bütün hemşerilerimizi derinden üzmüştür.

 İstanbul’da Giresun gündemini elinde tutan Giresun Medya Platformu, Feshane Giresun Günlerinde dile getirdiği gibi hiçbir partide neden temsilcimiz yok sloganları ile kamuoyunun dikkatini çekmeye çalışmış ise de, sorumluluk gereği hiçbir tepki göstermeyen sivil toplum kuruluşları bundan sonra nasıl bir yol alacak, merak etmekteyiz.

Bizleri İstanbul’da temsil eden milletvekillerimize alternatif bir yol izlemenin yollarını arayan Giresun Medya Platformu tarafından öneri olarak, her ilçeyi ve kurumu temsilen, eski milletvekili ve siyasetçilerin de arasında bulunduğu yapılacak geniş tabanlı büyük bir STK toplantısında İstanbul’da bir ‘’Giresun Meclisi’’ kurulmasını önermekte ve teşvik etmekteyiz.

GİRESUN MEDYA PLATFORMU YÖNETİM KURULU

ADINA BAŞKAN SADİ TOYGAR



Etiketler : vatangiresun.com/vatangiresungazetesi//Aydın, kÖMÜRCÜ/Sadi, Toygar,


Bu Haber Toplam 5598 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: