Ana Sayfa » Duyurular
Giresun Günleri Ziyaret ve Toplantı
15 Nisan 2012 Pazar 17:25
Feshane Giresun Günleri hakkında bilgilendirmek ve fikir alışverişi yapmak amacıyla toplantılar yapılıyor, ziyaretler sürüyor.

Giresun Federasyonu Üsküdarda Toplandı

Giresun federasyonu yönetim kurulu üyelerinin tamamının hazır bulunduğu toplantı Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda yönetim kurulu üyesi Hasan Ekmen’in ev sahipliğinde Üsküdar Sebahattin Zaim Kültür Merkezinde yapıldı.

Yaklaşan Giresun Günleri etkinliğinin her yıl bir önceki yıldan daha özel olması için çalışmalara ara verilmeden devam edildiği vurgulandı. İstanbul’un çeşitli bölgelerinde bilboardların asılması,tanıtımın
maksimum seviyeye ulaşması için her ilçede yapılacak tanıtım çalışmaları masaya yatırıldı.

Yurtiçi ve yurt dışından Yönetim Kurulu Üyeleri hemşerilerin Giresun Günlerini sabırsızlıkla beklediklerini ve görev almak için aradıkları belirtildi.İlçe temsilcileri kendi ilçelerinin tanıtımı için kaymakamlık ve belediyeleri ile dernekleri ile yaptıkları görüş alışverişini değerlendirdiler.

17 Mayısta taksimde yapılacak yürüyüş için farklı görüş ve önerilerin ele alındığı toplantı dilek ve temennilerin alınmasıyla son buldu.

 Giresun Günleri Toplantıları Sürüyor

Toplantıda yapılan belediye ziyaretleri hakkında da yönetim kuruluna bilgi verildi.Toplantıya İstanbul’dan Azaklıoğlu Vakfı, Giresun’dan Hayrat Vakfı katıldı. Hayrat Vakfı temsilcilerinin yaptığı konuşmada; “Buradaki kalabalık ortam bizi çok duygulandırdı ve imrendirdi. Hemşerilerimizi böyle birlik ve beraberlik içinde görmek çok güzel. 

Giresun Federasyonu’nun Pakistan’da yaptırdığı evleri gördüğümüzde çok mutlu olduk ve duygulandık. Giresun Federasyonu’nun çalışmalarını her zaman takdir ettik ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz.” Vakıf temsilcileri Feshane Giresun Günlerinde birlikte olmaktanda mutluluk duyacaklarını dile getirdiler.

Toplantının diğer katılımcı grubuda Giresunspor taraftar grubuydu. Abdullah Akgün toplantıya katılan Giresunspor taraftar grubuna teşekkür ederek, alkışı gerçekten hak ediyolar diyerek Giresunspor’u herzaman destekleyeceklerini bildirdi ve bütün Giresunluları Giresunspor’un yanında olmaya çağırdı. Toplantı sonucunda bütün dernek başkanlarına Feshane Giresun Günleri davetiye ve afişleri verilerek, derneklerde, kahvehanelerde ve topluma açık alanlarda asılması için dağıtıldı.



Kaynak: giresunhaberi Etiketler : Giresun, Günleri, Ziyaret, ve, Toplantı,


Bu Haber Toplam 16631 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: