Ana Sayfa » Dernekler
Giresun Gençlik Derneğinde Mücahit Şerbetçi dönemi
03 Nisan 2018 Salı 12:49


 

Giresun Gençlik Derneğinde Mücahit Şerbetçi dönemi

 

 

GİRESUN GENÇLİĞİNDE YENİ DÖNEM

 

Giresun Gençlik Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. Giresun sivil toplum tarihinin önemli isimlerinden Halil Kütük’ün rehberliğinde çalışmalarını gerçekleştiren dernek 3. Olağanüstü Kongre’siyle yeni yönetimini belirledi. Yeni dönemde Alucra ve yerel sivil toplum çalışmalarıyla önemli başarılara imza atan isim: Mücahit Şerbetçi.

 

Kongrede ilk sözü alan Halil Kütük derneğin çalışma ve faaliyetlerinde önceki dönem yönetimine teşeklürlerini ifade etmiş ve yeni seçilecek yönetime başarılar dilemiştir.

 

Eski yönetim kurulu başkanı Engin Turan derneğin faaliyetlerinden bahsetmiş olup Giresun’un artık yerel değil ulusal ve hatta uluslararası çalışmalarda yer alması temennisinde bulunmuştur.

 

Yeni yönetiminde Giresun’un önemli isimlerini buluşturan Mücahit Şerbetçi ise yeni dönemde birleştirici ve bütünleyici bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etmiş ve çalışmaların sadece ilimize değil ülkemize ilham veren çalışmalar olması gerektiğinin altını çizmiştir.

 

Şerbetçi “Giresun’un sınırlarının bu potansiyele yetmediğini tüm ülke sathına yayılmış hatta ülke dışındaki Giresunlulara da ulaşılması gerektiğini ve mevcut sinerjiyi ve gençlik dinamizmini ülke gündemine taşımayı amaçladıklarını” ifade etmiştir.

 

Haber,: GİRESUN GENÇLİK DERNEĞİ



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5634 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: