Ana Sayfa » Dernekler
GİRESUN GENÇLİK DERNEĞİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
22 Temmuz 2014 Salı 23:39


 Giresun gençlik derneği tarfından üyelerine iftar verdi.İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İşadmaları derneği merkezinde yapılan iftara bir çok Giresun'lu genç katıldı.

İftar sonrası  Doçent.dr.Salim Çam,verdiği mini  konferansda siviltoplum kuruluşlarının önemi ve stklar arası iletişime vurğu yaptı.Tüm siviltoplum kuruluşları federasyonu yönetim kurulu üyesi Halil Kütük, yaptığı konuşmada gelecekte  Giresunluların siz  gençlere ihtiyacı var. biz eğitimli gençleri bir araya getirdik "Bekleyin göreceksiniz bu genç topluluk Giresunun yüz akı olacaktır ben inanmadığım yola çıkmam gençlere inanıyorum! biz gençlere sahip çıkarsak .gençlerde memleketine sahip çıkar diye konuştu.
Dernek başkanı Gökhan Güven Tarzanyada olduğu için iftara katılamazken"Giresun gençlik derneği adına genel sekreter Çevre mühendisi Enği Turan konuşma yaptı ."Turan  biz arkadaşlarımızla gelişmiş Giresun dernekçilği içinde yerimiz neresi diye sorğuluyoruz!      İnanki dernek üyelerimiz arasında konumunda öyle başarılı arkadaşlar varki "ÖSS Türkiye birincisi.eğtim gördükleri Üniversitelerde bölüm birinciler .derecece girmiş gibi.bu genöler inşallah ileride "Duayenimizin dediği gibi Giresunumuzun yüz akı olacağız diye konuştu."İSEDER İstanbul Esnaf Sanatkar ve İşadamları derneği başkanı iftara sponsur olurken yaptığı kısa konuşmada öncelikle hepniz  hoşgeldiniz  Bendenizde bir Girresunlu olarak  siz gençlerle gurur duyuyorum sizlerin başarısı bizlerin başarısıdır "İSEDER olarak hem daim emrindeyiz diye konuştu.iftara Esenler belediyesi meclis üyesi Giresunun ünlü sunucusu Musa Ada,"İSEDER başkanı Mustafa Şeker,İşadamı Nebi Çamcı,Futbol menejeri Orhan Karagülmez,Aydınsesgazetesi Halil Aydın,gazeteci yazar Zafer Tahmaz,Beoğlu belediyesinden Timur Tahmaz,katıldılar .bizde gazete olarak genlik derneğimize başarılar diler bir büyüğümüzün dediği gibi "gençliğine sahip çıkmayan bir toplum yok olmaya adaydır" diyoruz .
 
 
 
 
 

Haber:Aydın Kömürcü
 


Etiketler : GİRESUN, GENÇLİK, DERNEĞİ, İFTARDA, BİR, ARAYA, GELDİ,


Bu Haber Toplam 7323 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: