Ana Sayfa » Güncel
Giresun federasyonu'na 60 dönümlük arazi
08 Mayıs 2015 Cuma 23:19


 

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan, Giresun günleri açılış merasiminde Orman ve su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun dile getirdiği 60 dönümlük arazi hakkında Giresun Medya platformu Başkanı Sadi Toygar’a açıklamalarda bulundu.

‘’Giresun Gabuğunu gırdı’’ sloganı ile Feshane’de dillere destan bir organizasyon yapan Giresun Federasyonu siyasi arenada umduğunu bulamadı fakat sosyal ve kültürel faaliyetlerde fırtına gibi esiyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılış merasiminde, Giresun Federasyonun Beykoz ormanlarında talep ettiği mesire alanı ile ilgili müjdeli haberi vererek, federasyon yönetimi ile Giresunluları sevince boğdu.

Giresun federasyonun sloganına uygun olarak ‘’Gabuğundan’’ çıkan federasyon sonunda ‘’60 dönümlük araziyi Gaptı’’ ile muradına erdi.

 Federasyon Başkanı Hasan Turan, Beykoz’da bulunan ormanlık alanın 60 dönümlük bölümünün mesire alanı olarak vatandaşların kullanımına uygun hale  getirmek için çalışmalara başlayacaklarını belirterek şunları söyledi.3 yıl evvel Giresun günlerinde davet ettiğimiz Orman ve su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu’ndan bir talebimiz olmuştu. Bu talep Beykoz’da Federasyonumuzun sosyal donatı olarak hemşerilerimiz hep birlikte kullanmak sureti ile ihtiyacımız olan bir yer talep etmiştik. Bu vesile ile Bakanımızda talimat vererek bu alanı elde etmiş olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde Beykoz Kaynarca’da 3.köprü ayağına yakın bu alanda alt yapı çalışmalarına başlayacağız, bunun dışında Afyon’da bulunan Giresun şehitliğinin yeniden çok daha geniş ve yaşam alanına dönüştürülecek şekilde imarını arzu etmiştik. Bu da inşallah bu sene gerçekleşiyor. Bu sene 29 Ağustos tarihinde 10.000 kişilik tören yapacağız, burayı Giresun kültürüne uygun istirahat yerleri, şehitliği, siperleri ve müzesi ile birlikte diğer sosyal alanları inşa edeceğiz. Sizlere de medya platformu ve basın olarak desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz’ ’dedi

ŞEBİNMEDYA-Sadi Toygar



Etiketler : Giresun, federasyonu'na, 60, dönümlük, arazi,


Bu Haber Toplam 7144 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: