Ana Sayfa
Giresun Federasyonu Terörü Kınadı
27 Nisan 2010 Salı 20:59
Giresun Dernekler Federasyonu (GİRDEF) Giresun Dereli'de dün meydana gelen mayınlı saldırıyı kınadı.

 GİRDEF Hain Saldırıyı Kınadı

   Giresun Derkler Federasyonu Başkanlık Divanı dün Giresun’un Dereli İlçesi kırsalında mayınlı saldırı sonucu bir Astsubayın şehit edilmesi ve 2 erinde yaralanması ile sonuçlanan saldırı sonrası bir kınama mesajı yayınladı, mesajda şu başlıklara yer verildi.

26 Nisan 2010 tarihinde Giresun Dereli kırsalında meydana gelen menfur saldırı bölgede görev yapan Mehmetçiğimizi yıldırmadığı gibi tarihi şan ve şerefle dolu Yiğit Giresun evlatlarını birbirine daha da kenetlemiştir.

Tarih bilgisinden yoksun birkaç zavallının düzenlediği bu eylem Osman Ağa ile gönüllülerinden oluşan ve tarihe altın harflerle yazılmış savaş karamanlıklarının şehri Giresun’da cereyan etmesi manidardır.

Ancak unutulmaması gereken bir başka konu ise ecdadımızın açtığı yolda yürüyen ve onların ruhunu taşıyan bütün dünyadaki 3 milyon Giresunlu tek yürek olarak bu terör eyleminin karşısında olacaktır.

Giresun kimliği taşıyan herkes birliğin ve beraberliğin sembolü Türkiye Cumhuriyeti bayrağının altında toplanmaya ve bu kalleşçe eylemi kınamaya hazırdır.

Böyle bir acıyı bizlere yaşatan hain teröristler şunu unutmasınlar ki;

Türk Silahlı Kuvvetleri her kademesi ile bu tür eylemlerin sonuna kadar izini sürecek ve bu eylemi yapanların yanına bırakmayacaktır.

Bu vesile ile aziz şehidimiz Jandarma Astsubay Başçavuş Ahmet Eryılmaz’a Allahtan rahmet kederli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileriz.

Yaralı askerlerimiz Jandarma Er Osman Kaya ve Jandarma Er Erdem Ay’a ise Allahtan acil şifalar dileriz.

Giresun Dernekler Federasyonu Başkanlık Divanı Adına;

Sıkı ADA

 



Etiketler : Giresun, Federasyonu, Terörü, Kınadı,


Bu Haber Toplam 6679 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: