Ana Sayfa » GİRESUN
GİRESUN FEDERASYONU TAM GAZ
20 Ağustos 2016 Cumartesi 00:49


 GİRESUN FEDERASYONU TAM GAZ

Giresun sivil toplum kuruluşları federasyonu 27 Ağustos da Afyon Şehitliği anma programı için yapılan çalışma çerçevesinde yaptığı çalışmalar tabiri caizse tam gaz devam ediyor, Gazetemize açıklama yapan Giresun federasyonu genel başkanı Mehmet Kuğu konuyla ilgili şunları söyledi. Yılardır sivil toplum kuruluşlarının içindeyim Başkan Arkadaşlarımızı yalnız bırakmadım. Şimdi kurumun başındayız Arkadaşlarımızda aynı öz veriyle çalışmalara devam ediyorlar hepsine teker teker teşekkür ederin, Bu işin bir ekip işi olduğunu biliyoruz,  Ramazan bayramında yaptığımız yetim giydirme programından sonra 27 Ağustos yapacağımız Afyon Giresun şehitliği anma programı bizim için çok önemli ve çok değerli. Çünkü Başka vilayette Şehitliği olan tek vilayetiniz, Dedelerimiz söz konusu vatansa gerisi teferruat diyerek Ülke zor durumda olduğunda bana ne dememişler, Afyonkarahisar İscehisar Doğanlar köyü Dedesivrisi tepesine gelerek vatan için canlarını vermişler, Şehit düşen 14 yiğit Giresun evladına yüce mevladan rahmet dilerim, programa gelecek olursak 26 Ağustos cuma akşamı saat 23gibi otobüslerimizin bir çoğu hareket edecek, bir kısmı da 27 Ağustos cumartesi sabah hareket edecekler bizler yönetim kurulundan zamanı müsait olan arkadaşlarımla Perşembeden Afyonkarahisar’a gideceğiz, program Cumartesi saat 17 00’de başlayacak  Şehitlerimiz ve tüm ahirete intikal eden ecdadımız için Kuranı-kerim okunacak. Günün anlam ve manasını dile getirecek konuşmalardan sonra yine o geçmiş günü konu alacak bir oyun sahnelenecek, ikramlarımızdan sonra, Akşam Fener alayı düzenlenecek ve Abazıbkalı(Giresun yöresine ait bir tür giyecek) gençlerimiz Şehitlerimizin mezarı başında Nöbet tutacaklar. Gece geri dönüş başlayacak, Program Afyon Kanal 3, Mavikaradeniz ve Kanal 28 tv den canlı yayınlanacak, programa Başkan yardımcımız Nurettin Canikli, İstanbul Millet vekilimiz Hasan Turan, Afyonkarahisar ve Giresun millet vekilleri katılacak Giresun Valimiz Hasan Karahan, İstanbul’da bulunan hemşeri belediye başkanlarımızla beraber Giresun’dan belediye başkanlarımız katılım sağlayacaklar inşallah, Dedikya Geçen yıl 5 bin kişi vardı, bu yıl bunu katlayacağız onun için Arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Bu zamana kadar Giresun şehitliğine Emeği geçen tüm Milletvekilinden Valisine, Kaymakamından Belediye başkanına, Askerinden Sivil vatandaşına Siviltoplum kuruluşlarına  hülasa herkese  kurumum adın federasyon adına teşekkür ederim  , Bir kez daha Afyon şehitlerimiz başta olmak üzere 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimize ve vatan için Can veren tüm aziz Şehitlerimize yüce Allahtan rahmet dilerim mekanları cennet ruhları Şaad olsun Mevlam Ahirette şefaatlerine nail eylesin bizleri diye konuştu.

Bizde gazete olarak tam gaz çalışan  Giresun federasyonuna çalışmalarından dolayı teşekkür eder tüm şehitlerimize rahmet dileriz mekanları cennet olsun.

Haber: Aydın Kömürcü

Fotoğraflar: Özkan Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/vatangiresungazetesi/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Hasan, Civak/,


Bu Haber Toplam 6275 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: