Ana Sayfa » Dernekler
Giresun Dernekleri Düğünde Buluştu
05 Şubat 2018 Pazartesi 22:29


Giresun Dernekleri Düğünde Buluştu

 

(Girmep-A.Öner Meral) İstanbul’da bulunan Giresun derneklerinin temsilcileri Giresun Federasyonu başkan yardımcısı Ali Alim’in kızı Zehra ile Manisa eşrafından Himmet Arıkan’ın düğün merasiminde buluştu.

 

4 şubat Pazar günü Gaziosmanpaşa Evliya Çelebi Konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen düğün merasiminde, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Temel’in evlilik üzerine yaptığı bilgilendirme sohbeti, ilahiler okundu. Düğün, ikramlar ve takı merasimi ile sona erdi.

 

Mütevazi ve samimi kişiliği ile de birçok kişinin takdirini toplayan Ali Alim; Evyap Vakfı Müdürlüğü, Giresun Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütüyor. Doğankent derneklerinin ve yöneticilerinin kaynaşması ve ortak hareket etmesi konusunda önemli çalışmalara imza atan Alim, Yenikapı Giresun Günleri’nde Doğankent standının kurulmasında, birçok öğrenciye burs sağlanmasında, resmi olarak kuruluş çalışmaları başlatılan Harşıt Federasyonu’nun kurulma sürecinde de önemli çalışmalara imza attı.

 

Yaptığı çalışmalarla Doğankenkent ve Giresun camiasında sevilen biri olan Alim’in kızının düğün merasimine İstanbul Millitvekili Hasan Turan, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı, Görfed başkanı Abdurrahman Ada, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sebahattin Kayas, Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları, İgeder Başkanı Arif Dede, Sarıyer Giresunlular Dernek Başkanı Erkan Cıvak, Üsküdar Giresunlular Dernek Başkanı Coşkun Çalık, Arnavutköy Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Karasakal, Giresun cemiyetciliğinin öncülerinden Halil Kütük, Doğankent derneklerinin başkanları Temel Bilecen, Hami Kabadayı, Hasbi Sağlam, Orhan Şen, Zeki Şahin, Rahman Karahan, Ali Patan ve diğer dernek yönetimlerinin temsilcilerinin yanı sıra  köylüleri, akrabaları katıldı.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5875 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: