Ana Sayfa » Spor
Giresun Derbisinde Gülen Taraf Emekspor oldu
25 Şubat 2016 Perşembe 18:19


 GİRESUN DERBİSİNDE GÜLEN TARAF EMEKSPOR

 

Bursa’ da kurulu iki köklü klüp Çotanak spor ve Emek spor mücadelesinde gülen taraf süper amatörde Bal ligini hedefleyen ve play of için mücadele eden Emek spor oldu.

Temposuz başlayan maçta ev sahibi Emek spor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı ikinci yarıda daha baskılı oynayan taraf olan Emek spor ard arda bulduğu gollerle durumu 3-0 a getirdi.

ARA ARA ORTAM GERİLDİ..!

Maçın sonlarına doğru Emekspor’dan 6 numaralı Yusuf Yıldız’ın kırmızı kart görmesiyle oyundan düşen Emek spor Çotanakspor’un atağında kendi kalesine attığı golle maçı 3-1 kazanmasını bildi.

TÜM GOLLER EMEKSPOR’DAN..!

Bursa’da Giresun derbisi olarak nitelendirilen maçta kendi saha ve seyircisinin önünde aldığı üç puanla ilk üç şansını dahada güçlendiren Emekspor 41 puana ulaştı,maçın gollerinin tamamını Emeksporlu futbolcular  attı .Goller:Feyyaz Koçak(1),Can Polat(2) Murat Turan(kk)

YÖNETİCİLERDEN ORTAK MESAJ..!

Her iki takımında yöneticilerinin dostluk içerisinde birlikte izlediği maçta Çotanakspor Başkan yardımcıları Durmuş Uslu,Bülent Akça ve Emekspor Başkanı Orhan Aydın’da maçı pür dikkat izlediler ve dostluk mesajları vererek,gençlerimizin kendilerini spor ve sağlıklı yaşam içerisinde olmaları için çaba sarfediyoruz başarılı olmak yada başarısız olmak onların elinde bugün bu sahadan Emekspor galip ayrılıyor fakat kazanan her daim dostluk olmalı bu anlayışla yöneticilik yapıyoruz bizlere daha çok sahip çıkılmalı ve destek verilmeli dediler.

 

www.giresunadair.com

Mehmet USTA

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 13982 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: